Моуриньо: В Ман Юнайтед искам да правя хората щастливи

"Няма значение кой е мениджър, кои са новите играчи, кой остава и кой напуска - Юнайтед е много повече от всеки един от нас"

Моуриньо: В Ман Юнайтед искам да правя хората щастливи

Жозе Моуриньо отправи специално послание към феновете на Манчестър Юнайтед. Новият мениджър на „Олд Трафорд” разбира, че очакванията към него са много високи, но каза, че той също очаква много от феновете и тяхната подкрепа ще бъде жизненоважна за отбора.

„Разбирам, че те очакват много от мен, но аз също очаквам много от тях. Няма никакъв шанс да сме щастливи, ако не сме заедно и мисля, че страстта на феновете към клуба е наистина невероятна. Това е нова част от живота на клуба. Винаги когато сменяш мениджъра има тъга, но сега идва нещо ново. Взехме няколко нови играчи, ще запазим някои други, но в крайна сметка няма значение кой е мениджър, които са новите играчи и кои остават или напускат. Това е Ман Юнайтед и Ман Юнайтед е много повече от всеки един от нас”, сподели въодушевено Моуриньо в интервю за adidas Front Row.

„Страстта на феновете е към клуба, а аз работя в интерес на клуба. Когато пристигнах, веднага облякох фланелката на Юнайтед и това е клуб и фланелка, които се гордея да представям. Ще дам най-доброто от себе си да бъда щастлив и да правя хората щастливи”.

Специалния отново подчерта, че иска всичко в Юнайтед, както каза и на представянето си начело на клуба.

„Не съм скромен, когато говоря за цели, на тази тема съм агресивен. Искам всичко, всичко е да печеля мачове, да играем добре, да бележим голове, да не допускаме голове... всичко. Искам всичко. Знам, че говорим за хипотетична ситуация, която е трудно постижима, но искам всичко”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки