Сензациите в пресата: Португалец мотае ЦСКА заради испанци

И още: "Англичани гонят Буш, Берое го прибира"

Сензациите в пресата: Португалец мотае ЦСКА заради испанци

Сензациите в българските спортни издания от днес, вторник, 19-и юли 2016 година:

 

"24 часа": Португалец мотае ЦСКА заради испанци

 

Гонсало Пасиенса засега мотае ЦСКА, защото имал и оферта от Испания.

 

Младежкият национал на Португалия трябва да пътува и на олимпиадата в Рио и все още изчаквал дали няма да се появи по-добра оферта.

 

"Меридиан мач": Англичани гонят Буш, Берое го прибира

 

Бившият нападател на ЦСКА Серджиу Буш съвсем скоро ще бъде освободен от Шефилд Уензди. Медиите в Англия са категорични, че още до края на месеца румънецът ще бъде пуснат да си намери нов отбор без финансов иск.

 

Той се превърна в тотално разочарование след трансфера си от „Армията" на „Хилзбъроу". Заради слабите си изяви, Буш беше пратен под наем в италианския Салернитана през миналия сезон, но от там не го искат за постоянен трансфер. Последният му мач с екипа на английските „кукумявки" беше през октомври миналата година срещу Родъръм.

 

От случващото се с Буш са най-доволни в Берое. Не е тайна, че Александър Димитров иска на всяка цена бившия таран на ЦСКА. Първоначално от Шефилд Уензди не искаха да го пускат без пари. Сега обаче нещата са различни и за да стане трансферът, Буш и Берое трябва да се разберат за заплатата на румънеца. Той иска около 15 000 евро на месец, но се смята, че може клекне при 10 000 евро.

 

Друга румънска цел на „зелените" - нападателят Виктор Астафей, който през миналия сезон игра в Петролул Плоещ, пък няма да премине в Берое. Или поне през този трансферен прозорец. Вчера той бе представен като ново попълнение на елитния Ботошани, където играят бившите ни национали Пламен Илиев-Тигъра и Радослав Димитров-Меси.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки