Аниете титуляр за мача с Марибор

На пълни обороти се готви и Хеан Деса, който пропусна срещата на „Людски врът" за­ради травма

Аниете титуляр за мача с Марибор

Антонио Аниете ще бъде титуляр и в утрешния втори сблъсък между Левски и Марибор. Испанецът малко изненад­ващо започна в стартовата единайсеторка на „Людски врът". Той действа в ролята на плеймейкър - зад гърба на иентралния нападател Венцис­лав Христов. Антонио пропус­на част от подготовката и за­това се очакваше да остане на пейката в Словения и да бъде ползван като жокер през вто­рото полувреме.

След срещата на „Людски врът" испанецът се оплакваше от лека травма. От лекарския щаб обаче увериха, че той ще бъде възстановен и ще бъде на разположение на треньора Люпко Петрович, пише "Тема Спорт".

Същото се отнася и за цент­ралния защитник Александър Александров. В последните дни част от натоварванията бяха спестявани на национала и той напускаше по-рано трениров­ките. Причината е, че дълго време в подготвителния пери­од лекуваше травма и взе учас­тие само в последната конт­рола на тима. Това обаче не му попречи да изиграе 90 минути в Словения. Вариант за замест­ник на Александров е последно­то попълнение - шведът Симон Сандберг.

На пълни обороти се готви и Хеан Деса, който пропусна срещата на „Людски врът" за­ради травма. Много е вероят­но той дори да попадне в стар­товия състав утре.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки