Старшата на моряците отстъпи пред Калиакра в контрола

Проверката се игра на основния терен в Каварна

Старшата на моряците отстъпи пред Калиакра в контрола
Във втората си контрола от лятната подготовка юношите старша възраст на Черно море отстъпиха пред Калиакра с 0:3. Проверката се игра на основния терен в Каварна, като моряците влязоха по-добре в мача и създадоха няколко изгодни ситуации за гол, но не успяха да ги реализират и в 42-ата мин бяха наказани след една контра на домакините.

На почивката целият отбор на варненци бе заменен и това позволи на съперника да отбележи още две попадения. Пред клубния сайт наставникът Тодор Каменов заяви, че е много доволен от показаното през първото полувреме, но не и от втората част, когато възпитаниците му са допуснали доста тактически грешки. Той допълни, че от утре до 5 август те ще бъдат на лагер в Сливен. Там освен покриване на физически тестове и съдийски лекции варненци ще изиграят и 3 контроли  срещу Поморие, Берое и Лудогорец.
 
 
 

Черно море 19: Иван Дюлгеров,Александър Михайлов, Стоян Илиев,Николай Николаев,Добромир Добрев,Слави Славов, Емил Янчев,Ертан Томбак,Марин Сираков,Румен Касабов, Момчил Милков./Иван Дичевски,Мартин Станков,Кирил Радев, Кристиян Арсовски,Валентин Атанасов,Светослав Павлов, Николай Богданов,Никола Тодоров,Владислав Георгиев, Влад Михайлов,Калоян Диев/. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки