Най-известният водещ на ММА турнири в света e вече във Варна

Заедно с Майк Маркам специално за грандиозното шоу пристигнаха UFC рефери и съдии

Най-известният водещ на ММА турнири в света e вече във Варна

Водещият на ММА гала вечери в най-големите и култови зали и арени по света ще обявява и ръководи двубоите от ММА галата „Spartacus Fighting Championship 3“ на 30 юли в Двореца на културата и спорта. Заедно с Майк Маркам специално за грандиозното шоу във Варна пристигнаха UFC рефери и съдии, сред които Лион Робъртс, Сам Амиди, Марк Колет, Даниел Мовахеди. Тук е и топ UFC cut man-a Робърт Нутлей, който ще приготви и върже ръцете на всички бойци преди участието им в шоуто утре вечер.

 

Георги Анадолов, главен организатор на „Spartacus Fighting Championship 3“ лично приветства с добре дошли в морската столица големите звезди в ММА.

 

„Посрещането беше страхотно. Еуфорията беше голяма. Все пак посрещаме големи имена в ММА, състезатели които имат самочувствие и са излизали на едни от най-големите световни подиуми.Трябваше да се представим подобаващо и смятам, че се справихме“, коментира Георги Анадолов. Той обяснява, че не само на аерогарата е имало интерес към участниците в гала вечерта на 30-и юли, а след това на няколко пъти в града се е налагало да спират, защото почитатели на този спорт са искали да се снимат с ММА звездите. “Състезателите са очаровани от града, макар че нямаха възможност да разгледат подробно централната част. Първото нещо, което им направи най-голямо впечатление беше морето. Това, което ще се случи във Варна е нещо много голямо, не само за града, а и за страната“, допълва Анадолов. 

 

Големият ММА празник във Варна на практика обаче започва още днес с кантар и пресконференция в центъра на града. Началото е в 19.30 часа на входа на Морската градина с изпълнения на атрактивните войни от прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“, рапъра 100 кила и момичетата и момчетата от „Lions Crew“.  200-метров ескорт от 60 варненски рокери ще придружи ММА бойците до специалната сцена. След това всички ще преминат през официалния кантар и ще се изправят лице в лице с противника. Зрители и журналисти ще имат възможност да зададат своите въпроси и предизвикателства към ММА звездите.

Кирил Милов с коментар за получената квота в Париж

Благодаря на всички, които възлагат толкова надежди за мен

Класиците откриват европейското за юноши и девойки в Нови Сад

Срещите стартират от 11,30 ч наше време

Кимия Ализаде с титла месец преди Олимпийските игри

Натурализираната таекуондистка спечели Турнира за солидарност

За 40 секунди: Българин стана еврошампион по бокс за юноши

Янко Илиев прати на 2 пъти съперника си на пода във финала за по-малко от минута

Олимпийски медалист е първият шампион на България по плажна борба

Вижте подробности

Усик оваканти титлата на Международната боксова федерация

Това е моят подарък за вас на 21 септември, обяви украинецът

Фюри към Усик: Ще се видим през декември

„Ще трябва да го нокаутирам, защото не мога да спечеля със съдийско решение"

Пет медала за България от Европейското клубно по таекуондо

Вижте подробности

Завърши Европейското по джудо за полицаи, Румъния е на първо място

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки