Андрю Богът в олимпийското село: Атлетите можем да спим прави

Центърът на националния отбор на Австралия по баскетбол Андрю Богът изрази в социалната мрежа Туитър недоволството си от условията в олимпийското село

Андрю Богът в олимпийското село: Атлетите можем да спим прави

Центърът на националния отбор на Австралия по баскетбол Андрю Богът изрази в социалната мрежа Туитър недоволството си от условията в олимпийското село. Играчът на Далас Маверикс пусна ироничния хаштаг #IOCLuxuryLodging (#МОКЛуксозниЖилища), за да изкаже разочарованието си от условията в стаите, в които са настанени спортистите, голяма част от които са милионери. На една от снимките си, които е качил в профила си в Тиутър, Богът поставя кукички на пердето в банята, а под изображението е написал: "поставям кукички на пердето, за да не наводня стаята, докато се къпя". 

 
В друг туит 213-сантиметровият австралиец пише: "В #МОКЛуксозниЖилища ние вярваме, че леглата не са от значение за добрия сън и добре подготвените атлети можем да спим прави". Коментарите на Богът идват само дни, след като голяма част от колегите му от австралийската делегация също се оплакаха от лошите условия в олимпийското село заради неконтролирано изпускане от тръбите на вода, газ, както и наличието на проблеми с електрическото захранване.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки