Степан Хиндлиян: Търпението на феновете се изчерпва

"Няма вечно дерби. Има Левски срещу ФК Гости", така коментира той мача с ЦСКА-София

Степан Хиндлиян: Търпението на феновете се изчерпва

Председателят на НКП на ЛевскиСтепан Хиндлиян сподели, че търпението на феновете към футболистите и шефовете е започнало да се изчерпва.

 

"Лошото е, че децата и тийнейджърите не са видели силен Левски. Равенството с Монтана е несериозно. Надявам се да няма нищо спорно. Тези две нули дават възможност за размисъл в изключително много посоки. За първи път имаше освиркване от феновете и тук е време вече футболисти, ръководители, акционери, бащици, ка-рачи на влакове и прочие, използвам реплика на Тодор Батков, а не визирам Тонев, да си дадат сметка, че им бе осигурен голям комфорт от привържениците. Търпението ни обаче не е безкрайно. Всички знаят кой е собственик на Левски. Мога да кажа Пеевски, мога да кажа и Бойко Борисов. Той ли е или са и двамата? Аз знам кои хора притежават акциите. Ще видим какво ще се случи на 30 август. Идва ли новият собственик на "Герена"? Гледам всякакви спекулации и упражнения на тази тема. Чух за Михаил Михайлов след изявите на Георги Марков по медиите. А дали е Спас Русев - ще кажа само, че "Виваком" трябваше да влезе в Левски малко след Нова година, но заради продажбата на компанията това не се случи. Затова мисля, че това визира Георги Марков", обясни Хиндлиян пред BiT, цитиран от вестник "Тема спорт".

 

"Нашето участие в УС на Левски не е самоцелно. Негативите са там, че винаги може да бъдат изкривени нещата, че ние участваме в някакво задкулисие, прикриваме далавера или нещо подобно. Левски е много по-прозрачен след напускането на Тодор Батков. Спря се финансирането със заеми след намесата на привържениците и острата ни реакция, че това продължава. Сектор Б е място за мъже, не за ученички, "Герена" е място за мъже, не за позьори. Така че от привържениците зависи дали Левски ще го има и след сегашния/сегашните собственици, защото просто собствеността все някога се сменя по някакви си причини", каза още Хиндлиян.

 

Той коментира и сблъсъка с ЦСКА-София. "Няма вечно дерби. Има Левски срещу ФК Гости".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки