Димитър Пенев: Ненужно е да се делим, няма полза, много се разводняват нещата

"Нека да погледнем по трибуните какво става - на стадиона идват Жеков, Якимов, Пенев... да не ги изброявам всичките ветерани"

Димитър Пенев: Ненужно е да се делим, няма полза, много се разводняват нещата

Треньор №1 на XX век Димитър Пенев изрази твърда подкрепа към намеренията на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА още преди година. В тази връзка Стратега заяви, че не вижда смисъл от новото дружество ЦСКА 1948, което сега се гласи да играе в четвърта дивизия.

 

"Ненужно е да се делим, няма полза. Много се разводняват нещата. Има някои хора, които не мисля, че милеят за спорта. Проявяват някакви различни симпатии и коментират. Но да не говоря за тях. Всеки си има глава на раменете, всеки си решава какво да подкрепя. Но ЦСКА няма да се промени. През годините хората не са спрели да стоят зад него, виждаме, че и сега го подкрепят. А и нека да погледнем по трибуните какво става - на стадиона идват Жеков, Якимов, Пенев... да не ги изброявам всичките ветерани, които подкрепят клуба. Това е достатъчно показателно, какво повече има да коментираме", каза Димитър Пенев, цитиран от вестник "Тема спорт".

 

Неговата позиция споделят най-големите имена в червената история, като Стоичков, Любослав Пенев, Петър Жеков, Димитър Якимов и Аспарух Никодимов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки