Говорителят на „Сектор Г" Павел Маринов: Момчета от „Офанзива" отново идват на стадиона

"Кои са най-важните пока-атели за един футболен отбор? Стадион, публика, емблема. Две от нещата е ясно къде са"

Говорителят на „Сектор Г" Павел Маринов: Момчета от „Офанзива" отново идват на стадиона

Говорителят на фенклуб Сектор "Г" Павел Маринов Проведе дискусия относно ситуацията в ЦСКА-София с един от директорите в новото дружество ФК ЦСКА 1948 - Емил Коцев.

 

"Кои са най-важните пока-атели за един футболен отбор? Стадион, публика, емблема. Две от нещата е ясно къде са. Необходимо е някакво техническо време, за да се придобие и емблемата. И тогава прословутото "припознаване", което така или иначе вече не е необходимо, ще бъде окончателно. То се видя на стадиона срещу Удинезе и със Славия, че хората подкрепят ЦСКА", каза Маринов в студиото на BiT, цитиран от вестник "Тема спорт".

 

Той коментира и фракцията "Офанзива", която през лятото обяви, че спира да идва на мачове на ЦСКА-София и се разформирова.

 

"Офанзива" са една фракция, която, без да си кривя душата, направи супермного за сектора през последните години. Никой не може да им го отрече и да им го отнеме. Онзи ден срещу Славия на стадиона обаче имаше момчета от тази фракция, които бяха в сектор Г. Дали тази фракция като фракция ще се върне в сектора, или хората от нея ще ходят поотделно, това ще го покаже времето. В този момент трябва да продължим да сме заедно, да сме сплотени, защото войната срещу клуба няма да спре току-така. Както виждаме, тя се води с всякакви подмолни средства. Не ме интересува дали са парично подплатени добави Маринов.

 

"Явно има умишлени опити за разделение. Към днешна дата не мога да си обясня защо трябваше да се регистрира нов ЦСКА. Защо в името му трябва да се съдържа ЦСКА, откъде накъде? Има си съществуващо ЦСКА, което играе на "Армията", с червени екипи и с емблемата. И в същото време тези хора в новото ЦСКА, което щяло да играе по някакви селски стадиони, ми призовават за обединение. Пълни глупости и демагогия е това, което се случва", каза още Павел Маринов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки