Светла Петрова: Ген. Мечков не се интересува от футбол

"Какво автентично има в нашия разлюлян свят? ЦСКА го има и ще го има"

Светла Петрова: Ген. Мечков не се интересува от футбол

Тв водещата и популярен фен на ЦСКА Светла Петрова иронизира генерал Иван Мечков, който е председател на дружеството фК ЦСКА 1948, целящо участие в четвърта дивизия. Светла Петрова изгледа мача със Славия от ВИП ложата на "Армията" в компанията на поета Румен Леонидов, също известен привърженик на ЦСКА.

 

"Имам няколко приятели, които се насочиха към новото дружество. Не са много. А и не мисля, че този клуб, който сега се основава, може да просъществува. Доколкото знам, генерал Мечков, който е лицето на тази организация, не се интересува много от футбол. Не знам защо се съгласява да оглави дружеството при това положение. Не мисля, че има парична мотивация. Може би за него е важно да се поддържа в медийната среда, защото, като си председател на такова дружество, ти непрекъснато излизаш по медиите. Но по-добре да има две ЦСКА, отколкото нито едно", пошегува се Петрова пред BiT, цитирана от вестник "Тема спорт".

 

"Какво автентично има в нашия разлюлян свят? ЦСКА го има и ще го има. Беше използвана определена юридическа формула, чрез която клубът влезе в рамките на закона и се върна, където му е мястото. Този клуб, с тази публика и традиция, трябва да бъде в елита. И без това нямаме много футболни марки, а ние направихме опит да се разделим с най-голямата, която е писала история за България. 

 

За данъците съм съгласна, че трябва да се платят. Но е задължително да се потърси отговорност от хората, които ги натрупаха", каза още Светла Петрова.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки