Сензациите в пресата: Нова селекция в Ботев (Пд), Бадема е цел №1

И още: "Славия опитва да вземе Чунчуков", "Зафиров напуска ЦСКА 1948?"

Сензациите в пресата: Нова селекция в Ботев (Пд), Бадема е цел №1

Сензациите в българските спортни издания от днес, сряда, 3-и август 2016 година:

 

"Меридиан мач": Нова селекция в Ботев (Пд), Бадема е цел №1

 

Постната продукция на Ботев в дербито с Локо е убедила ръководството на клуба за спешна селекция. „Меридиан Мач" научи, че един от собствениците на „жълто-черните" Румен Чандъров е споделил пред важни хора, че отборът се нуждае от няколко ново попълнения. Говори се, че Ботев вече търси защитник, халф и нападател, но наи-вероятно ще се сдобият само с футболисти в две от линиите. Допълнителен довод за селекция са и контузии на двама от основните футболисти в лицето на капитана Лъчезар Балтанов и централния защитник Рафаел де Соуза. През изминалия шампионат Ботев изригна изненадващо в разгара на първенството с трансфера на холандското крило Грегъри Нелсън.

 

Към днешна дата Емил Гъргоров е трансферна цел №1 на „жълто-черните", но претенциите на Бадема са доста и преминаването му при „канарчетата" е почти невъзможно.

 

"Тема спорт": Славия опитва да вземе Чунчуков

 

Ръководството на Славия прави опити да си осигури услугите на нападателя на Лудогорец Цветомир Чунчуков, разбра "Тема Спорт". В последните дни белите са провели няколко разговора с колегите си от Разград. Столичани обаче все още не могат да привлекат играча. Чунчуков не попада в плановете на треньора на шампионите Георги Дерменджиев за новия сезон. 21-годишният футболист ще е част от дубъла на разград-чани, който ще участва в новата Втора професионална лига.

 

През миналия сезон Цветелин изигра само 3 мача за Лудогорец в елита и бе пратен във втория отбор, за който участва в 13 срещи в Б група, в които отбеляза 2 гола. Той бе закупен от Ботев Пловдив преди година за над половин милион лева, но така и не успя да се утвърди при разградчани.

 

"7 дни спорт": Зафиров напуска ЦСКА 1948?

 

Адалберт Зафиров може да напусне поста треньор на ЦСКА 1948. Засега ръководството на клуба не може да се разбере с него по въпроса за финансирането на новия отбор. 

 

Ако Зафето все пак не се съгласи да води ЦСКА 1948 в "А" окръжна група, но ще се проведат разговори с друг емблематичен играч, участвал в европейски полуфинал. Това зависи от разговорите на легендата с чуждестранен клуб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки