Само шестима играчи тренираха в сутрешното занимание на Левски

Станислав Иванов, Роман Прохазка, Ивайло Найденов и Симон Сандберг тренираха с топка, а Веселин Минев и Божидар Краев въртяха обиколки на помощното игрище, останалите - във фитнеса

Само шестима играчи тренираха в сутрешното занимание на Левски

Само шестима футболисти излязоха на терена за сутрешната тренировка на Левски, докато останалите от групата на "сините" проведоха занимание във фитнеса. Станислав Иванов, Роман Прохазка, Ивайло Найденов и Симон Сандберг тренираха с топка, а Веселин Минев и Божидар Краев въртяха обиколки на помощното игрище.

 

Роко Перота изготви интензивна тренировка за карето полеви играчи, а Асен Букарев пое треньорските функции за чисто футболната част от заниманието. Станислав Иванов и Роман Прохазка играха един на един срещу Симон Сандберг и Иво Найденов, като при една от атаките Иво влезе остро на Стаси и младокът се строполи на тревата. Той обаче се изправи бързо и без лекарска намеса.

 

В тренировката се включиха и младите вратари от набор 2001 Цветелин Ставрев и Владислав Кунов, които отразяваха центрирания на Иво Найденов и удари на останалите трима играчи.

 

Второто занимание е от 18:30.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки