Янев: Аз съм виновен

Треньорът на "армейците" заяви, че психическата нагласа на футболистите му трябва да се промени

Янев: Аз съм виновен

Треньорът на ЦСКА Христо Янев пое вината за изненадващата загуба на неговия отбор от Верея (Стара Загора) с 0:1.

Той заяви, че психическата нагласа на футболистите му трябва да се промени, за да дойдат по-добри резултати.

"Загубата няма нищо общо с новите екипи. Поздравявам отбора на Верея. Постарахме се до края да върнем ранно получения гол, не се получи идеята ни днес, не виждам друга причина освен това, кеото аз съм правил цяла сеедмица."

"Трябва всичко по-нататък да се развие така както искаме ние, иначе няма да се получат нещата. Нищо по-различно не се случи днес от това, което очаквахме. Те бяха прибрани, възползваха се от грешка и вкараха. Имахме въможност да ги наблюдаваме, но грешката е изцяло моя."

"Един гол не обърква планове, но не бяхме настоятелни и през двете части. Това, че получихме и червен картон, утежни нещата още повече, но ние сме виновни за това." 

Янев бе попитан и за Рафа Перез, който е с контузия и защо Борис Галчев беше заменен днес.

"Рафа Перез получи сериозна контузия в средата на седмицата, надявам се да се възстанови бързо, защото е ключов играч. Имам достатъчно футболисти за следващия мач и трябва да променим всичко в главите си. Борис Галчев беше сменен, защото исках да променя нещата в средата. Той винаги се раздава, трябва да разчитаме на различни хора, които да се нагърбват с отговорнисти, за да се получават нещата с отбора", завърши той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки