Томаш: Футболистите се показаха като истински мъже

Наставникът на старозагорци призна, че неговият тим е имал късмет днес

Томаш: Футболистите се показаха като истински мъже

 Треньорът на Верея (Стара Загора) Александър Томаш не показа излишни емоции след победата на неговите футболисти над ЦСКА с 1:0 и заяви, че пред тима предстоят все по-тежки дни.

"Днес футболистите ми играха срещу себе си. Знаем, че имаме много работа и много големи проблеми. Искам  да ги поздравя, показаха се като истински мъже. Искам нашият отбор да изглежда като ЦСКА, когато владее топката, но да завършваме атаките си. Не знам как изглежда отгоре, но за мен ЦСКА игра по-добре от Верея."

"Ние търсим характери и личности, които не се страхуват от провала. Това е нашата философия. Здраво сме стъпили на земята.  Футболистите трябва да знаят, че тази победа не означава нищо."

"
Това е един спорт и когато човек има огромно сърце постига успех. Момчил  Цветанов има страхотни качества, но още му липсва игрови ритъм и му личи", добави Томаш след мача.

"Не трябва прибързано да се оценяват нещата в България. Тепърва става сложно за нас. След мача пожелах на Христо да стане шампион. Вижте, за мен е по-важно за нас, младите треньори, да покажем едно европейско поведение и държание, защото ако от нас го няма това, какво да очакваме от другите?" 

"Много труден мач ще е с Берое. Тепърва прохождаме, търсим себе си, но победата днес беше важна за момчетата, защото нямаме самочувствие. Все пак днес имахме и късмет. Очаквах да играем по-добре тези два кръга. Не съм треньор, който да играе за резултати, а искам отборът да играе по-добре. Един човек от Варна ми каза, че няма да вземем мача с Русе, но ще бием ЦСКА, поздравявам го."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки