Ники Илиев изригна срещу съдийството и обвини членове на Изпълкома в поръчка (ВИДЕО)

"Рано или късно публиката ще излезе и по друг начин ще реши тези проблеми", закани се шефът на УС на Левски

Ники Илиев изригна срещу съдийството и обвини членове на Изпълкома в поръчка (ВИДЕО)

"Рано или късно публиката ще излезе и по друг начин ще реши тези проблеми", закани се председателят на УС на Левски Николай Илиев след равенството 2:2 срещу "Локомотив" Пловдив на "Лаута".

"Сините" останаха бесни от съдийството на Никола Попов. Най-вече заради дузпата, от която Мартин Камбуров оформи крайния резултат.

Дискусионната ситуация възникна в 66-ата минута, когато Димо Бакалов нахлу отляво в наказателното поле и се строполи на терена. Защитникът на Левски Симон Сандберг показа с жестове, че не е извършил нарушение, но Попов бе категоричен и посочи бялата точка.

„Момчетата заслужават похвала за това, че се раздадоха. Всички заслужават уважение за тази игра. За пореден път бяха ограбени. Преди секунди гледахме дузпата всички. При третия запис се вижда, че абсолютно никакъв контакт няма на Симон с футболист от Локо Пд.”

„Искаме да се управлява Левски по западен модел. С респект се отнасяме към всички, но мисля, че уважаемите съдии, няма да ги наричам уважаеми, не искам да казвам тежка дума корумпирани, но изпратени с една поръчка. Първия мач добре си я изпълниха. Там две дузпи не се дадоха. Тук една несъществуваща дузпа. БФС трябва да обърне внимание на тези поръчкови съдии. Вече след втория кръг с 4 точки сме назад заради това.”

 
„Искам да кажа на някои членове на изпълкома. Не може да ни пращат съдии, които да изпълняват техните поръчки. Защо се страхуват от нашите цели - титла и купа? В момента съм емоционален, но рано или късно публиката ще излезе и по друг начин ще реши тези проблеми.”
 
„Не сме се видели с Наско Сираков. Става дума за президенти, които са си поставили цели като нашите. Защо искате да излезе от моята уста? Много добре знаете кои са си поставили цели титла и купа. Не може това да продължава. Не може още от втория кръг да се опитват по всякакъв начин… Първо трудът на момчетата е унищожен по този начин, няма как да продължава по този начин да ни пращат поръчкови съдии. По един нов начин искам Левски да изглежда. И не е този начинът да коментираме съдиите, но вече втори кръг е това нещо.”
 
„Не очаквам никакво назначение на съдията, а очаквам съдията, който свири, да свири това, което вижда, а не това, което му е наредено да свири”, каза Илиев. 


 

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Стипич: Очаквам нови играчи следващата седмица

"Няма как да не съм доволен", заяви треньорът на ЦСКА

ЦСКА надви Политехника Яш с 2:1 в Банско (ВИДЕО)

Алесандро Николов и Фаетон бяха голмайсторите за "армейците"

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 подписа с Алекс Божев

Юношеският национал направи дебюта си за тима в контролата със Струмска слава

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки