Моу "поряза" Клоп и Венгер: Сделката за Погба я критикуват тези, които не са в топ клубове

"Чувам, че някои мениджъри критикуват сделката, но такива трансфери са възможни само в клубове като Манчестър Юнайтед"

Моу "поряза" Клоп и Венгер: Сделката за Погба я критикуват тези, които не са в топ клубове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не изневерява на стила си да отправя хапливи реплики по адрес на своите колеги от другите клубове. Пореден повод за това стана новият най-скъп трансфер в света – завръщането на Пол Погба от Ювентус на „Олд Трафорд” за 105 млн. евро.

След като Арсен Венгер и Юрген Клоп заявиха, че над 100 млн. евро за един играч са твърде много и те никога не биха ги платили, Специалния коментира, че те говорят така, защото техните клубове не са достатъчно големи, за да осъществят такава сделка.

„Понякога във футбола се случват определени неща и клубът чупи трансферния рекорд, но това е възможно само в клубове като Манчестър Юнайтед. Когато чувам някои от коментарите и чувам някои мениджъри да критикуват това, не мисля, че те някога ще имат такъв проблем, защото за да имаш такъв проблем, трябва да си в един от топ клубовете в света”, заяви Моуриньо пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Преди сделката за Погба да бъде финализирана, Венгер нарече цената на френския халф „напълно луда”, докато Клоп каза, че никога не би похарчил толкова пари само за един играч, дори да разполагаше с неограничени финансови ресурси.

Моуриньо нарече коментарите на двамата „неморални”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки