Венгер: През последните 4 години Арсенал е четвърти, трети, втори...

Всички 8-9 отбора, които са готови да претендират за титлата, имат шанс, каза мениджърът на Арсенал

Венгер: През последните 4 години Арсенал е четвърти, трети, втори...

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели очакванията си за мача с Ливърпул от първия кръг на новия сезон във Висшата лига. Двубоят е в неделя от 18 ч на „Емирейтс” в Лондон. 

 
„В Англия трансферните суми са толкова високи поради огромния приток на пари. И когато се опитваш да си купиш някого от Европа, се поставят високи цени само защото ти представляваш клуб от Англия.”
 
„Но играчи на най-високо ниво все още може да се намерят за разумни пари. Ние ще подпишем с играч от висока класа, на която и да е позиция, ако той бъде достъпен, но ние сме се фокусирали върху търсенето на централен защитник. Мертезакер отпада за 4 месеца, Габриел – за 6-8 седмици. Надявам се, че в неговия случай ще се размине без операция.”
 
„Напредък в преговорите за Мустафи? Не мога да ви кажа. (Репортер: „Разбирам”). Добре е, че сте разбрали. Миналият сезон показа, че не е задължително най-добър да бъде този клуб, който е инвестирал най-много пари. Лестър го показа. Финансите не винаги помагат.”
 
„Ние имахме добър ритъм във Висшата лига. Не загубихме 10 мача. Ние сме съсредоточени, имаме огромно желание да си вършим добре работата. През последните четири години ние бяхме четвърти, трети, втори. Сега отново искаме да завършим с едно място по-нагоре в таблицата.”
 
„Безспорно е, че Ливърпул ще се бори за титлата. Всички 8-9 отбора, които са готови да претендират за титлата, имат шанс”, каза Венгер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки