Франк де Бур дебютира с победа в Интер, Юве с хикс срещу Еспаньол (ВИДЕО)

Победа за Интер срещу Селтик и изстрадано равенство за "бианконерите"

Франк де Бур дебютира с победа в Интер, Юве с хикс срещу Еспаньол (ВИДЕО)

Отборите на Селтик и Интер направиха едно динамично  и интересно първо полувреме в последния мач от Интернешънъл чемпиънс къп, който се игра в Ирландия.

По-опасните  атаки преди паузата бяха дело на италианския тим, но след добри намеси на двамата вратари гол нямаше до последните мигове на първата част. Тогава, след корнер пред вратата на Селтик, последва центриране и Перишич успя с глава да продължи топката  към Едер, който от близка дистанция я засече с глава и откри резултта в полза на италианския отбор.

Шотландският тим игра по-добре след почивката и в защита за Интер възникнаха някои проблеми. Чифчи стреля опасно от воле, но уцели напречната греда  , а влезлия в игра Кандрева се разписа с много ефектен прехвърлящ удар за 2:0, в 71- та минута. Така той по един перфектен начин показа възможностите си след трансфера си от Лацио в редиците на Интер.

За Франк де Бур това бе първи  мач като треньор на Интер след уволнението на Манчини и победата може би е добър знак за холандеца преди началото на първенството в Серия "А" следващата седмица.

След другия мач от "Интернешънъл чемпиънс къп", италианският хегемон Ювентус продължава да бъде непобеден в предсезонните контроли. Късно в събота торинци завършиха 2:2 със силния испански тим Еспаньол и записаха шести мач без загуба. В герой за "Старата госпожа" се превърна Пауло Дибала, който подаде за гола на Марио Манджукич и след това сам се разписа за радост на тифозите в Модена. 

Иначе гостите от Испания на два пъти повеждаха в мача. Най-напред Баптищао откри в 36-ата минута. Манджукич върна равенството в 54-ата. Двубоят вървеше към своя край, когато в 84-ата минута Еспаньол отново излезе напред. В последната минута на редовното време Дибала възстанови равенство след индивидуална акция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки