1. Novsport
  2. - Шампионска лига
  3. Роман Пиварник: Отиваме в България готови за война

Роман Пиварник: Отиваме в България готови за война

Треньорът на Виктория Пилзен Роман Пиварник остана изключително доволен от представянето на своите играчи в гостуването на Прибрам, спечелено с 3:0

Роман Пиварник: Отиваме в България готови за война
Треньорът на Виктория Пилзен Роман Пиварник остана изключително доволен от представянето на своите играчи в гостуването на Прибрам, спечелено с 3:0. Той сподели, че отборът му иска да се класира в групите на Шампионската лига, но това върви ръка за ръка с доброто представяне в Чехия.
 
"След мача с Бохемианс отделихме много време върху определени детайли в играта, които искам да подобрим. Успяхме да изпълним всичко, което през седмицата тренирахме. Диктувахме темпото на игра, атакувахме много добре и създадохме доста голови опасности. Играчите изпълниха перфектно тактическите задачи, които им бяхме поставили. Сигурен съм, че скоро под мое ръководство Виктория ще покаже най-доброто, на което е способен. В Прибрам никога не се играе леко и затова съм радостен, че успяхме да вкараме три гола точно тук. Продължаваме да работим, за да се подобряваме. Пътят пред нас е дълъг, а ние сме още в самото му начало. Доволен съм от факта, че направихме така, че Прибрам да не успее да застраши вратата ни, имаха само едно положение", обясни Роман Пиварник.
 

Той добави, че успехът е бил в графата "задължителни" преди гостуването на Лудогорец. "Победата над Прибрам е важна. Разбира се, че искаме да се класираме за групите на Шампионската лига, но не можем да губим точки в местното първенство. Вкарахме три гола в тази среща и изпълнихме критерия преди гостуването в България, така че ние отиваме с добър дух и войнствено настроени", завърши специалистът.