Бакари измъкна Черно море срещу Локо (Горна Оряховица) в Пловдив (ВИДЕО)

Двубоят на „Лаута” приключи при равенство 2:2, „моряците” завършиха с 10 души

Бакари измъкна Черно море срещу Локо (Горна Оряховица) в Пловдив (ВИДЕО)

Локомотив (Горна Оряховица) и Черно море завършиха при равенство в двубоя от третия кръг на Първа професионална лига – 2:2. „Железничарите” победоха с два гола, но допуснаха изравняване, като герой за „моряците” стана Бакари. Отборът от Варна завърши във втори пореден мач с 10 души, след като Траян Траянов бе изгонен след два жълти картона.

 

Двубоят се проведе на стадиона в пловдивския парк „Лаута” и бе изгледан от отбора на Локо (Пловдив).

 

С тази точка Черно море се върна на върха в класирането с актив от 7. Локо (ГО) е десети с 2.

 

Двата отбора не предложиха особено качествен футбол през първото полувреме. Двубоят вървеше равностойно в началните минути, без реални голови положения пред двете врати.

 

В 27-ата минута се откри страхотна възможност за гостите от Варна. Желев допусна сериозна грешка, след която Кузма отне топката и напредна сам в половината на Локомотив. Вратарят Кунчев излезе много напред, за да го пресрещне, играчът на „моряците” имаше възможност да направи опит да го прехвърли, но изпусна момента и продължи към пеналта. Кунчев успя да се върне и отрази отправения към него удар.

 

Малко след това Владислав Романов се опита да си изпроси дузпа по елементарен начин след пас на Илиев, но единственото, до което стигна, бе жълт картон за симулация.

 

Резултатът бе открит в 38-ата минута. Желев центрира към Трифонов, който бе оставен напълно непокрит от защитниците и с глава напълно необезпокояван успя да преодолее Чанович.

 

До края на частта „моряците” се втурнаха в предни позиции в търсене да бързо изравняване, но домакините удържаха преднината си.

 

Отборът на Черно море започна агресивно второто полувреме. В игра влезе нападателят Бакари, с което Георги Иванов-Гонзо ясно показа намеренията си. Но варненци получиха нов удар в 65-ата минута. Каранейчев центрира в наказателното поле, топката тупна точно пред Чанович и му мина през ръцете, за да попадне в Янаки Смирнов, който близо се разписа.

 

„Моряците” обаче не се предоха и желанието и агресивната им игра дадоха резултат. Те продължиха да атакуват и тормозят Кунчев и защитата пред него.

 

В 73-ата минута Бакари намали изоставането на своите. Той засече с глава центриране от пряк свободен. След само три минути той отново попадна в прегръдките на съотборниците си. Топката бе изсипана в наказателното поле, там Николов отклони с глава към Бакари, който също с глава не остави шанс на вратаря на домакините.

 

Драмата на „Лаута” се запази до края. В 85-ата минута Траянов от Черно море получи втори жълт картон. Това даде стимул на домакините, те натиснаха и създадоха няколко много опасни положения, но крайното равенство се запази. 

Локо София смени Етър с Миньор (Перник) за контролата в сряда

Железничарите" ще приемат "чуковете" на 3-ти юли от 18.00 часа

„Соколите“ имат проблем със защитник

Спартак Варна води тежки преговори с Атанас Зехиров

Турицов вече тренира с ЦСКА

Вчера защитникът преподписа с "армейците" за 2+1 години

Промяна в контролата Левски - Черно море

Срещата отново ще е с вход свободен за феновете

Станислав Генчев дава шанс на Антоан Стоянов в Левски?

Върналият се от наем в Емполи халф, впечатлява от началото на подготовката

Георги Иванов празнува рожден ден

Президентът на БФС навършва 48 години

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки