Безпощаден ЦСКА-София прегази Нефтохимик на "Българска армия" (ВИДЕО)

"Армейците" спечелиха с 5:1 пред погледа на Христо Стоичков, попадението на "шейховете" бе автогол на Дюлгеров

Безпощаден ЦСКА-София прегази Нефтохимик на "Българска армия" (ВИДЕО)

ЦСКА-София спечели с категоричното 5:1 двубоя срещу Нефтохимик от третия кръг на Първа професионална лига. До средата на първата част „армейците” тотално отказаха своя съперник, вкарвайки четири безответни гола. Преслав Йорданов даде начало на головото шоу във 2-ата минута, а Нунеш покачи на 2:0 три по-късно. Диого Виана се разписа на два пъти само в рамките на минута, като бе точен в 20-ата и 21-ата. През втората част Дюлгеров си вкара куриозен автогол, а крайният резултат оформи Чорбаджийски. Спектакълът бе наблюдаван на живо и от легендата на "червените" и българския футбол - Христо Стоичков.

Много рано в двубоя ЦСКА уби интригата, като само за 20 минути вкара четири безответни гола на Нефтохимик. Още във 2-ата минута капитанът Галчев центрира отляво от фаул, а Преслав Йорданов с глава отклони в мрежата за 1:0.

Три минути по-късно при идентична ситуация Галчев прати топката в пеналта на гостите, а Нунеш от непосредствена близост отклони точно и удвои преднината на своя тим.

Резултатът доби класически вид в 20-ата минута след центриране на Галчев от корнер. Топката не бе избита добре, а Диого Виана с мощен шут от границата на големия пеналт прати кълбото под напречната греда за 3:0.

Само минута след попадението си португалецът се разписа отново. Пехливанов не отигра добре и топката му бе отнета от Виана, последва пробив отдясно и удар под плонжа на вратаря за 4:0.

В края на първото полувреме капитанът Галчев можеше да увенчае добрата си игра с гол, но след изпълнение на фаул прати топката в гредата.

Очаквано след почивката „армейците” заиграха на по-ниски обороти. Отпускането им доведе и до гол на гостите, който дойде след куриозна грешка в отбраната. Александър Дюлгеров не се разбра добре с Китанов и при опит да върне на вратаря я прати в собствената си врата.

В 62-ата Галчев добре намери влизащия отляво Самир Аясс, който пробва удар към  далечния ъгъл на Петров, но стражът на гостите отклони решаващо в гредата и корнер.

В 81-ата минута Самир Аясс центрира към Чорбаджийски, който отправи точен удар с глава и отбеляза първия си гол в елита.

До края на двубоя нови попадения не паднаха и „червените” се поздравиха заслужено с успеха.

Георги Иванов празнува рожден ден

Президентът на БФС навършва 48 години

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

Футболист с много интересна история може да смени Финландия с България (видео)

Алекс Маса преговаря с клубове от Втора лига

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Четирима „моряци“ се борят за едно титулярно място

Вижте кои са те

Добри новини в Локо София: Ивайло Найденов остава

Звездата на тима преподписа за още 12 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки