Сензациите в пресата: Дерменджиев притеснен за националите си

И още: "Клубът отрязал Евертън за Натанаел"

Сензациите в пресата: Дерменджиев притеснен за националите си

Сензациите в пресата днес, сряда, 31 август 2016 година:

 

"Тема спорт": Дерменджиев притеснен за националите си

 

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е силно притеснен за националите си. Причината е, че само седмица след края на обявения термин за световните квалификации 6 септември (вторник) разградчани играят първия си мач от групите на Шампионската лига. На 13 септември (вторник) те гостуват на Базел. Дерменджиев се надява, че няма да има контузени след срещите на националните отбори. Това е и най-голямото му опасение, както и че няма да може да тренира всичките си играчи заедно. На 9 септември (петък) Лудогорец среща Черно море за първенство. Така времето за подготовка на цялата група става много малко. На 10 септември (събота) от 21:00 часа Базел посреща Грасхопърс и на мача ще бъде спортният директор на орлите Методи Томанов.

 

В българския национален отбор са трима - вратарят Владислав Стоянов и халфовете Светослав Дяков и Марсе-линъо. В състава на Румъния бяха повикани централният защитник Козмин Моци и нападателят Клаудиу Кешерю. За Канада ще пази Милан Борян.

 

В неделя Лудогорец ще играе контрола в Албена с ка-тарски тим. Проверката е на централния терен в комплекса от 18:00 часа. Орлите ще срещнат елитния Ал Маркхия, който е на подготовка край родното Черноморие.

 

"Тема спорт": Клубът отрязал Евертън за Натанаел

 

Шефовете в Лудогорец са отказали оферта за Натанаел, разбра "Тема Спорт". Както ви информирахме, тя бе от английския Евертън. Клубът от Висшата лига бе готов да плати 3,5 милиона евро за бразилския ляв бек. Сумата обаче се е видяла твърде ниска за разградчани след влизането им в групите на Шампионската лига. В момента орлите очакват ново предложение от карамелите.

 

Сериозен апетит от чужбина има и към звездата на тима Джонатан Кафу. Според запознати в клуба е пристигнала оферта за него от Италия за 6,5 милиона евро. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев вече обяви, че няма да продаде бразилеца за по-малко от 10 милиона евро. Кафу е с основен принос за класирането за групите на Шампионската лига.

Лудогорец привлече национал на Швеция

Трети нов в Разград това лято

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки