Пламен Марков: Мачът с Локо (Сф) е някакво столично дерби

Пламен Марков призна, че Маламов, Аясс и Йордан Йорданов могат да си търсят нови отбори

Пламен Марков: Мачът с Локо (Сф) е някакво столично дерби

Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков потвърди, че клубът се разделя с още четирима от играчите, които спечелиха Купата на България през миналия сезон. За „армейците” вече няма да играят Станислав Маламов, Самир Аясс и Йордан Йорданов. Ще напусне и привлеченият това лято Иван Минчев.

„Много е рано да се каже още какво е положението. Вероятно тези състезатели ще си търсят нови отбори. Ако имат нужда, ЦСКА ще направи необходимото, за да им помогне, но е прекалено рано да бъдем категорични”, потвърди Марков за раздялата.

Селекцията на „Армията” обаче може да продължи не само със Станислав Манолев, но и със съгражданина му от Благоевград Николай Бодуров.

„След приключване днес  на трансферния прозорец днес, вече ще можем да привличаме само състезатели, които до този момент не са играли никъде. За привличането на такива няма да се откажем, стига да са на постове, на които имаме нужда. Нека да подпише договор Манолев. Все още не е окончателно привличането му. За Бодуров като има развитие ще разберете”.

Травмата на Стойчо Атанасов е сериозна.

„Стойчо Атанасов има сериозно увреждане в коляното. Все още не е сигурно дали става дума само за скъсан менискус и евентуално за кръстна връзка. Специалистите ще се произнесат. Стойчо ще бъде вероятно опериран в най-близко време”.

Марков изтъкна, че дербито с Локо (Сф) за Купата си е дерби, въпреки че Локомотив е във втория ешелон сега.

„Гледаме отговорно, сериозно и с респект към противника. Това се явява някакво столично дерби, макар и за Купата на България. ЦСКА ще подходи напълно сериозно, независимо че в момента Локомотив е в по-долна група. Това няма никакво значение. Видяхте, че и миналата година станаха немалко изненади. Важното е ние да продължим с подготовката, да се представяме добре и да побеждаваме. Играем срещу Дунав в Разград, мачовете ще подскажат дали сме се подготвили добре”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки