Иво Котев за мача с Левски: Двубоят ще е специален за нас

"Дали можем да ги отстраним? Всичко е в сферата на възможностите"

Иво Котев за мача с Левски: Двубоят ще е специален за нас

Директорът в Царско село Иво Котев заяви, че с нетърпение очаква сблъсъка с Левски.

 

„Този мач ще е прекрасна възможност за изява на нашите млади момчета. Разбира се, можеше и по-лек съперник да ни се падне, но пък така ще привлечем по-голям интерес. Малко по-специален ще е мачът за нас, защото в Царско село сме се събрали доста хора, свързани с ЦСКА. И нашият собственик Стойне Манолов, и Тошко Янчев, и аз, и доста футболисти. Дали можем да ги отстраним? Всичко е в сферата на възможностите. Ние ще дадем всичко от себе си, а вече на терена ще видим кой на какво е способен", каза Котев.

 

След изтеглянето на жребия за 1/16-финалите се породи интересен казус - къде ще приеме Царско село Левски. Причината е, че заради многобройната публика на сините той няма как да се проведе в едноименния комплекс в столицата. Вариантът „Българска армия" също най-вероятно ще отпадне, защото в такъв случай двубоят ще мине в графа „рисков" - фенове на червените също ще подкрепят втородивизионния тим. А и от ръководството на Левски няма да са съгласни мачът да е на стадиона на ЦСКА.
 
Най-логично е мачът да се играе на съоръжението на Славия в „Овча купел". Засега отпада вариант за Националния стадион „Васил Левски"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки