Сензациите в пресата: Левски преговоря с Бандаловски

И още: "Няма шанс Мъри да поеме "сините", "Взимат Галин и Генев до Нова година"

Сензациите в пресата: Левски преговоря с Бандаловски

Сензациите в пресата от днес, четвъртък, 8 септември 2016 година:

 

"Тема спорт":  Левски преговоря с Бандаловски

 

Левски започна преговори с бившия капитан на ЦСКА Иван Бандаловски. 29-годишният футболист е свободен агент, след като се раздели с Партизан през лятото. "Сините" имат нужда от десен бек и след отказа на Станислав Манолев са се насочили към Бандата. До няколко дни на "Герена" чакат отговора на бранителя.

 

Иван е юноша на Левски, но така и няма официален мач с фланелката на тима. Той напусна преди старта на сезон 2004/05. След това кариерата му премина през Литекс, дубъла на Фейенорд, Локомотив (София), ЦСКА и белгийския Льовен.

 

Треньорът Люпко Петрович вече призна, че чака още нови попълнения, като те ще бъдат българи. Ден след като привлече централния нападател Илиян Мицански, Левски се раздели с Венцислав Христов, който почти сигурно ще премине в състава на Ботев (Пловдив).

 

"Меридиан мач": Няма шанс Мъри да поеме "сините"

 

Името на Станимир Стоилов постоянно се свързва с Левски. Веднъж около спекулациите  има  истина, друг път - не. Онзи ден се появи отново „новината", че Мъри поема „сините".

 

Разследване на „Меридиан Мач" показа, че това няма как да стане. Към днешна дата Стоилов има перфектен договор с Ас-тана, който изтича в края на 2017 година. Дотогава е изключено Мъри да смени казахс-танския клуб с Левски. Той може да се завърне и по-рано на „Герена", но това евентуално ще се случи, ако Астана го уволни, което пък е много малко вероятно да се случи.

 

Според информация на „Меридиан Мач" Мъри е обяснил, че поне още една година ще остане далеч от Левски в разговор на най-високо ниво.

 

"Меридиан мач": Взимат Галин и Генев до Нова година

 

Левски най -вероятно ще подпише договори с Виктор Генев и Галин Иванов, който в момента карат проби на „Герена". Според информация на „Меридиан мач" двамата ще парафират до края на годината, а през декември ще се водят нови преговори за евентуално удължаване на контрактите.

 

Иначе снощи спортно-техническият щаб на „сините" се събра и бистри селекцията до късно вечерта.

 

Най-вероятно Левски ще финишира с привличането на нови играчи с договорите на Генев и Галин Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки