1. Novsport
  2. - Левски
  3. Сензациите в пресата: Скочиха на Локо (Пд) за черно тото

Сензациите в пресата: Скочиха на Локо (Пд) за черно тото

И още: "Левски привлича поне още двама", "На Лаута взимат централен защитник"

Сензациите в пресата: Скочиха на Локо (Пд) за черно тото

Сензациите в пресата от днес, понеделник, 12 септември 2016 г.:

 

"Меридиан мач": Скочиха на Локо (Пд) за черно тото

 

Разгневени фенове на Локо (Пд) поискаха загубата от Славия с 2:5 да бъде разследвана за черно тото. „Белите" обърнаха от 0:2 само за половин час в края на срещата. Недоволни привърженици заляха форумите със съмнения в честността на играчи. Няколко съобщения в този дух имаше и на стената на президента на клуба Христо Крушарски във феисбук.

 

„За подобни мачове навремето изритахме Коко Динев. Така че внимавайте", гласеше едно от предупрежденията.

 

"Тема спорт": Столичани привличат поне още двама

 

Левски ще опита да привлече поне още двама футболисти. През изминалите дни сините се подсилиха с централния нападател Илиян Мицански и крилото Галин Михайлов. С тези трансфери обаче селекцията не е приключила. Това призна и председателят на УС на столичани Николай Илиев.

 

Очаква се през тази седмица сините да парафират с Виктор Генев. Юношата на клуба тренира от месец с отбора. Той е успял да впечатли Люпко Петрович, който иска централния защитник в състава. Най-вероятно ще бъдат финализирани преговорите и с десния бек Иван Бандаловски. В момента той е вариант №1 за подсилването на дясната зона на отбраната.

 

"Тема спорт": На Лаута взимат централен защитник

 

Още един централен защитник търсят шефовете на Локомотив Пловдив. Причината за това решение е да се засили конкуренцията в тази невралгична зона на отбраната. В последните мачове черно-белите имаха проблеми, а това лъсна най-добре при загубата от Славия с 2:5.

 

Травмата на Кирил Котев и променливите изяви на Димитър Везалов принуждават спортно-техническото ръководство на смърфовете да потърси подсилване. Локо-мотивци вече са задействали и няколко мениджъри да им помогнат. Изискванията са въпросният футболист да бъде българин или играч от Европейския съюз, за да може веднага да се разчита на него.

 

Смърфовете приеха тежко поражението от белите и в близките дни предстои сериозен разговор между ръководството и футболистите.