Боздански пое Пирин (ГД) до края на сезона

Веднага му поставиха цел да стигне възможно най-напред за Купата на България

Боздански пое Пирин (ГД) до края на сезона

Йордан Боздански подписа днес договор до края на сезона с третодивизионния Пирин (Гоце Делчев). Помощник на старши треньора ще бъде Димитър Крушовски, който водеше временно състава, след като преди десет дни бе освободен Анатоли Тонов.

"Много се радвам, че се разбрахме по всички въпроси и се стигна до подписването на договор. Йордан Боздански е име в българския футбол и като футболист, и като треньор, и където и да е бил е оставял своя положителен отпечатък. Два пъти досега беше старши треньор на мъжкия отбор на Пирин Гоце Делчев и сме много доволни от неговата работа. Още днес се разбрахме той да води мача в Пазарджик срещу местния Хебър. Една от трите цели, поставена от спонсора на клуба, е да вървим колкото може по-напред в турнира за Купа България. За да стане това факт трябва днес да победим отбора на Хебър като гост", заяви президентът на отбора Иван Близнаков.

Пирин гостува днес от 17:00 часа на Хебър в Пазарджик в зонален финал за Югозападна България на турнира за националната купа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки