Адениджи: Целта пред Левски - титла и купа на България (СНИМКИ)

„Всички отбори дават максимума от себе си, когато излизат срещу нас”

Адениджи: Целта пред Левски - титла и купа на България (СНИМКИ)
„Трябва да печелим всеки следващ мача и така ще спрем хегемонията на Лудогорец.”

Това каза Бабатунде Адениджи, който бе избран за футболист на месец август в традиционната анкета на пресклуб „България”. Нападателят на Левски сподели, че мечтае за титла и купа с екипа на „сините”, но побърза да мечтае, че тя може да се сбъдне само с много работа и здрав колектив. 

„С треньорите сме като едно семейство и искаме да играем като един отбор, макар да идваме от различни континенти. Трябва да сме заедно, да сме сплотени и вярваме, че ако сме сплотени, можем да спечелим титлата”, каза той, а после бе попитан дали се притеснява от конкуренцията на новодошлия Илиян Мицански.


„Във футбола всеки получава шанс за изява. Гледал съм игрите му, той е национал и според мен е много добър футболист. Заедно можем да помогнем много на отбора, това е най-важното.”

Как Левски може да спре доминацията на Лудогорец?

„Ние не мислим за тях, а за следващия си мач. Защото това е най-важното, да вървим крачка по крачка напред и да подобряваме играта си.”


За малките отбори:

„В България малки отбори няма. Всички отбори дават максимума от себе си, когато излизат срещу Левски. Нашата цел е да не подценяваме нито един тим и също да се раздадем докрай, за да заслужим трите точки.”

За следващия съперник Пирин:

„Днес ще се запознаем с Пирин. Ще гледаме видео, за да разберем как играят, техните слабости и силните им страни.”

За целта пред Левски:

„Нашата цел е да спечелим титлата и купата на България. Затова трябва да вървим бавно и уверено към осъществяването на тази наша мечта.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки