1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Галчев за чужденците в ЦСКА: От тях трябва да се изисква повече

Галчев за чужденците в ЦСКА: От тях трябва да се изисква повече

"Ръководството е осигурило най-добрите условия за работа, всичко е перфектно"

Галчев за чужденците в ЦСКА: От тях трябва да се изисква повече

Новопривлечените в ЦСКА чужденци за момента не оправдават гласуваното им доверие. Това заяви капитанът на отбора Борис Галчев.

 

Полузащитникът обяви, че не е доволен и от собствената си игра през сезона, но от чужденците трябва да се изисква много повече.

 

"Не може без чужденци, но те трябва да бъдат поне 2-3 класи над нас. На този етап и от тях трябва да се изисква много повече от това, което дават. И аз не съм доволен от моето представяне, но чужденците в един отбор в България трябва да се две три класи над останалите момчета. Вижте "Лудогорец", каза той пред Би Ти Ви.

 

"В ЦСКА никога не може да бъде спокойно. Това се дължи на недоброто представяне на отбора, за което сме виновни само футболистите. Ръководството е осигурило най-добрите условия за работа, всичко е перфектно. Само трябва да бием, но на този етап не е това, което трябва да бъде", оцени сегашната ситуация в клуба Галчев.

 

"Тук, на "Армията" играем добре, но като излезем навън нещо става и аз не мога да си го обясня. Мисля, че футболистите на този етап не си вършим работата както трябва. Няма какво да го крия. Трябва да даваме не 100, а 200% от нас, за да върви отбора, защото това е ЦСКА ", каза капитанът пред Димитър Тасев.