Илиан Илиев: Този мач ни беше задължителен да го вземем

"Момчетата се справиха с психологическия натиск от загубата от Славия"

Илиан Илиев: Този мач ни беше задължителен да го вземем

Треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев заяви след победата с 3:1 над Верея, че трите точки са били задължителни и е доволен, че футболистите са преодоляли шока от загубата от Славия в последния кръг. Илиев също добави, че не може да има съпоставка между днешния двубой и този в София миналата седмица. "Не може да съпоставим днешния мач с този със Славия. Днес една голяма част от мач беше повлияна  вследствие на мача от София. Поздравявам  момчетата за успеха,  че се справиха с натиска за задължителните три точки . Тежък мач от психологическо естество. Успяха на няколко пъти да създадат опасности футболистите на Верея, но в крайна сметка много важни 3 точки. Имаше лека скованост и стрес във футболистите, радвам се че се отърсиха от това."

"В тези 19-20 мача, в които водя отбора, сме изгубили само 4, и така привикваш, не е привично да губиш, особено по начина, по който изгубихме от Славия. Това се отрази и на играта. Но в момента, в който трябваше да покажат характер, го направиха и спечелиха три точки.Този мач ни беше задължителен да го вземем."

„Парвиз Умарбаев   е на 21 години, национал на своята страна, за да го вземем  сме преценили, че има качества. Не искам да коментирам отделни хора. Мога да коментирам отбора като цяло, второто полувреме спечелиха мача с повече характер."

Треньорът също така коментира предстоящия двубой с Черноморец (Балчик), подчертавайки, че срещата няма да бъде лека. "Черноморец (Балчик), мисля че бяха близо година и половина без загуба. Ако някой си мисли, че ще имаме лесен мач, жестоко се лъже. Първо да се възстановим. Има доста хора, които заслужават шанс, ще видим и нови хора в този мач."

„Този човек е млад съдия, ако е допуснал грешка, е било от неопитност. Не искам да се връщам назад”, каза  в заключение Илиев за съдийските решения и претенциите на Мартин Камбуров за дузпа през втората част.

Официално: Локомотив (Пловдив) привлече Данило Полонский от Пирин

"Смърфовете" взеха младия украинец

Локо (Пловдив) с интерес към вратаря на сензацията Марек Константин Костадинов

Стражът изпраща брилянтен сезон зад себе си

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки