Сдружение ПФК Ботев ще избира ново ръководство

Има шанс Самуилов да остане, ако си намери партньор, иначе феновете ще получат клубните акции

Сдружение ПФК Ботев ще избира ново ръководство
Сдружение  "ПФК Ботев", със седалище в град Пловдив, бул. "Източен" №10, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ, чл. 9 от Устава си и свое решение, взето на заседание от 31.08.2016 г., свиква редовно годишно отчетно - изборно Общо събрание на членовете на Сдружението.

Същото ще се проведе на 01.10.2016 г. (събота) от 09:00 часа в конферентната зала на "Футболен комплекс Ботев 1912", гр. Пловдив, кв. "Коматево", ул. "Воден" №2, при следния дневен ред:

1. Отчет на дейността на Сдружението за 2015 г.
2. Приемане на Годишен финансов отчет и Отчет за дейността на Сдружението за 2015 г.
3. Освобождаване от отговорност на председателя и членовете на УС на Сдружението
4. Вземане на решение за промени в Устава на Сдружението
5. Избор на членове на УС на Сдружението
6. Избор на член на Сдружението, който да бъде избран за член на Съвета на директорите в ПФК "Ботев" АД
7. Разни

При липса на кворум за редовното провеждане на събранието, същото ще се проведе в същия ден, на същото място, при същия дневен ред от 10:00 часа, независимо от броя на присъстващите и представени на него членове на Сдружението.

Novsport.com припомня, че понастоящем Сдружение ПФК Ботев притежава 1% от клубните акции, но се очаква да се превърне в основен акционер, ако сегашният собственик Георги Самуилов изпълни заканата си да върне на феновете притежаваните от него 60 процента акции.

По непотвърдени засега информации, има шанс босът да остане в клуба, ако успее да си намери партньор, с който да издържа "канарчетата". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки