Сензациите в пресата: Лудогорец сяда на преговори с Дерменджиев

Бивши футболисти на Левски уредили спаринга с Галатасарай, Боби се чуди дали да пази в Швеция и още..

Сензациите в пресата: Лудогорец сяда на преговори с Дерменджиев

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 22 септември 2016 година:

„Тема спорт”: Лудогорец сяда на преговори с Дерменджиев след полусезона
Близо месец след втория си пробив в групите на Шампионската лига Лудогорец вече гледа сериозно върху задържането на Георги Дерменджиев на треньорския пост за дълъг период, разбра "Тема Спорт". По високите етажи на клуба вече са обсъдили възможността да удължат договора му за още един сезон. На този етап двете страни не са водили официални разговори, а са се разбрали това да се случи след края на есенния дял от първенството. Това означава, че те ще седнат на масата за преговори дни преди настъпването на Коледа. Тогава ръководството ще направи равносметка на представянето В груповата фаза на Шампионската лига. Голямата цел пред отбора е да достигне поне до третото място. Това неведнъж бе обявено и от Георги Дерменджиев. Ако разградчани съумеят да си осигурят участие в Европа и напролет, то аргументите в полза на оставането на специалиста за дълъг период от време ще бъдат неоспорими. Дерменджиев се завърна в Разград през миналия октомври, след като клубът не успя да му намери достоен заместник в лицето на Бруно Рибейро и Едуард Ераносян. 61-годишният пловдивчанин вдигна отбора на крака и успя да го изведе до пета поредна титла и общо втора под негово ръководство. След това пък Дерменджиев за втори път нареди Лудогорец сред участниците в групите на ШЛ. Така че с оглед резултатите оставането му изглежда сигурно и на този етап не подлежи на съмнение. Разградчани няма да могат да направят промяна в картотеките за групите на Шампионската лига след тежката контузия на Витор Витиня. Португалецът е със съмнения за скъсани връзки, като днес или утре ще мине магнитен резонанс в София. При всички положения той ще отсъства поне до края на годината. Това оставя зелените само с трима крайни защитници в ШЛ - Минев, Сисиньо и Натанаел. Причината е, че от УЕФА позволяват промяна в разширената група само при травма на един от двамата вратари.

„Тема спорт”: Бивши футболисти уредили спаринга с Галатасарай

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов разкри, че бивши футболисти на сините са съдействали за осъществяването на контролата срещу Галатасарай. Тя ще се състои на 8 октомври на стадион „Георги Аспарухов". Все още обаче не е уточнен началният час на приятелската среща. Очаква се тя да бъде предавана и по някоя телевизия. За пристигането на турския гранд в София пръст има Гошо Гинчев. Той бе член на предишния Управителен съвет на Левски - след проведеното Общо събрание на клуба на 30 август нов орган не е назначаван от Надзорния съвет. Контролата с Галатасарай ще бъде генерална репетиция за мача с ЦСКА. Възпитаниците на Люпко Петрович срещат червените на 15 октомври, събота, от 16:30 часа на Националния стадион „Васил Левски".

„Меридиан мач”: Боби се чуди дали да пази в Швеция

Президентът на БФС Борислав Михайлов все още не е решил дали ще се съблече по екип за мача-римейк на малкия финал от световното първенство в САЩ'94 срещу Швеция. На 9 октомври героите от Пеневата чета ще излязат срещу Хенрик Ларсон и останалите легенди на Тре кронур. Повечето участници от легендарния ни национален отбор са потвърдили, че ще се качат в чартъра за Стокхолм.Тези, които са в чужбина, начело с Христо Стоичков, също се опитват да си уредят полети. Боби Михайлов обаче подбира участията си в подобни мачове заради стари травми. Не е изключено срещу шведите под рамката от самото начало да започне Пламен Николов. През 1994 г. той влезе през второто полувреме и не допусна гол. През първата част обаче съперникът вече ни бе вкарал 4 попадения, което ни остави на четвъртото място на незабравимия Мондиал.

БФС поздрави Илиан Илиев за рождения ден

Треньорът на Черно море и национален селекционер навършва

Георги Иванов празнува рожден ден

Президентът на БФС навършва 48 години

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

Футболист с много интересна история може да смени Финландия с България (видео)

Алекс Маса преговаря с клубове от Втора лига

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Четирима „моряци“ се борят за едно титулярно място

Вижте кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки