Сензациите в пресата: ЦСКА кани Бербатов до края на годината

И още: "За да разузнае Хубчев Дешан гледа Берое", "Александър Димитров гони петима от Берое"

Сензациите в пресата: ЦСКА кани Бербатов до края на годината

Сензациите от пресата днес, сряда, 5 октомври 2016 година:

 

"24 часа":  ЦСКА кани Бербатов до края на годината

 

ЦСКА-София е предложил на Димитър Бербатов да играе в Първа лига до Нова година, след което да се възползва от статута си на свободен агент и да търси нов отбор през следващия трансферен прозорец.

 

Верея бе първият тим, който предложи на Бербатов да има и игрова практика, след като нападателят остана без отбор през лятото, след като приключи договорът му с гръцкия ПАОК.

 

Кризата за централен нападател в Борисовата градина е от началото на сезона. На поста остана само Преслав Йорданов, който обаче се контузи. На негово място бе привлечен бившият голмайстор на "А" група Вилмар Джордан. Колумбиецът обаче не бе пипал топка от 8 месеца и така и не успя да свали излишните килограми. Той бе освободен, като причината е "несъответствие в концепцията на клуба и вижданията на играча".

 

"Тема спорт": Александър Димитров гони петима от Берое

 

Старши треньорът на Берое Александър Димитров е нарочил петима играчи за гонене, разбра "Тема Спорт". Както ви информирахме, специалистът бе заплашил футболистите с чистка след загубата от Черно море с 0:1 у дома. В черния списък на наставника са попаднали двама от любимците не феновете -Том и Неманя Милисавлевич. Бразилецът спечели сърцата на привържениците в Стара Загора, а Димитров тотално го отписа от състава след привличането на лично пожеланите от него Кохей Като, Васил Панайотов и Карлос Охене. Сърбинът пък е отнесъл сериозни критики след поражението от варненци.

 

Останалите трима, които може да изхвърчат, са Алекс Колев, Станислав Дрянов и Педро Маркеш. Интересното е, че Колев и Дрянов бяха привлечени по настояване именно на Димитров, а Педрито парафира още през март, но не можеше да бъде използван.

 

Както е известно, ръководството на Берое гласува доверие на старши треньора и след поражението от Черно море. Самият Димитров бил категоричен, че нямал намерение да подава оставка. След двете поредни загуби -от Черно море и ЦСКА, и домакинското реми с Дунав за-ралии излязоха от първата шестица. През това време те отпаднаха срамно и на 1/16-финалите за купата от втородивизионния Септември София. Всичко това отприщи недоволство сред феновете, но въпреки това младият специалист продължава да получава кредит на доверие. След паузата Берое приема Ботев Пд, а после гостува на Левски. Чак след двубоя на 'Герена", ако в представянето на тима нямало промяна, можело да се стигне до треньорска рокада. 

 

"7 дни спорт": За да разузнае Хубчев Дешан гледа Берое

 

Франция се готви много сериозно за световната квалификация с България в петък. Това разкри източник на "7 дни спорт" от Париж, който се позовава на информация от щаба на Дидие Дешан. Треньорът на Петлите иска да се подготви по най-добрия начин, затова гледа стари мачове на Петър Хубчев и Берое.

 

Световният и европейски шампион е останал изненадан от треньорската смяна при нас преди седмица, като вече е бил подготвен за среща със стария селекционер Ивайло Петев. Сега Дешан гледа двубои на Берое от периода, когато Хубчев беше начело, за да види как играят тимовете му.

 

В същото време в редиците на съперника трябва да се справят с кадрови проблеми. Централният защитник Елаким Мангала отпадна заради контузия, а на негово място в тима е викнат централният защитник на ПСЖ Преснел Кимпембе.

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки