1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Галчев обвини журналистите за наказанието си

Галчев обвини журналистите за наказанието си

"А, не, приключих с приказките. Заради вашите глупости стана каквото стана"

Галчев обвини журналистите за наказанието си

Борис Галчев се завърна на терена в контролата с Пели-стер (4:0), като се появи след почивката. След двубоя халфът беше подканен от журналисти да говори, но отказа къде на шега, къде на сериозно: "А, не, приключих с приказките. Заради вашите глупости стана каквото стана", каза Галчев и напусна стадиона, пише вестник "Тема спорт".

 

Халфът беше изваден до второ нареждане от групата на първия отбор за официалните мачове, след като ядоса ръководството с две свои изказвания. В едното от тях заяви, че имало голямо разделение между феновете на ЦСКА, а в другото засегна темата с чужденците и даде пример с тези в Лудогорец.

 

Иначе Галчев бе посрещнат със скандирания на името му от привържениците на "Армията" по време на контролата с Пелистер. Той се включи нелошо в проверката, като даде 3-4 много добри извеждащи паса. Основен адресат бе друг завърнал се, но след контузия - Преслав Йорданов. Нападателят обаче в една ситуация пропусна на два пъти сам срещу вратаря. Галчев пък по всичко изглежда, че окончателно е загубил титулярното си място и най-вероятно ще бъде използван в последните 30 минути от мачовете. Очаква се той да бъде реабилитиран тази седмица.

 

На терена се завърна и вратарят Анатоли Господинов, който претърпя операция на коляното. Срещу Пелистер той игра 40 минути след почивката.