Владо Стоянов: Ако няма грешки, няма да има голове

"Защо да не се борим? Третото място не е толкова далеч", сподели стражът на националите

Владо Стоянов: Ако няма грешки, няма да има голове

Вратарят на националния отбор на България, сподели след загубата от Швеция с 0:3, че въпреки поражението, тимът, воден от Петър Хубчев е стоял по-добре на терена, в сравнение с двубоя срещу Франция.

 

"Неприятно е да загубиш с такъв резултат. Смятам, че стояхме доста по-добре днес на терена, но това ще го каже старши треньорът. Надявам се да надграждаме и да играем все по-добре и да взимаме точки.", започна изявението си Стоянов.

 

"Ако няма грешки, няма да има и голове. Трябва да си вадим поука от тези грешки. Другите отбори са с футболисти от висока класа, които се възползват от една грешка. Мисля, че при нас главният проблем е, че падаме духом като допуснем голове и не си вярваме. Не можем да си позволим срещу такива отбори да имаме много чисти положения.", каза още стражът на националите.

 

"Третото място не е толкова далеч. Защо да не се борим? Ние си играем мач за мач. Виждате, че няма слаби отбори. Надявам се ние да си извлечем поуките и да заприличаме на отбор.", завърши футболистът на Лудогорец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки