Сензациите в пресата: Новият ред на Хубчев: Всички по леглата до 22:00

И още: "Локо (Пд) гръмва два трансфера за дербито", "И Евертън с оферта към Джонатан Кафу", "ЦСКА наблюдава четирима българи за селекцията"

Сензациите в пресата: Новият ред на Хубчев: Всички по леглата до 22:00

Сензациите в пресата от днес, сряда, 9 ноември 2016 година:

 

"Меридиан мач": Новият ред на Хубчев: Всички по леглата до 22:00

 

Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев се е заел повече от сериозно със затягането на дисциплината в тима. Той категорично държи всички футболисти да са по леглата до 22:00 ч. Освен логичната забрана за излизане и ходене по заведения, Хубчев на практика е отрязал и част от любимите неща на футболистите като играта на карти, например. За да е сигурен, че всички са по леглата в точно уречения час, самият Хубчев или някой от помощниците му, минават на проверка по стаите.

 

Логично в лагера в резиденция Бояна не се допускат никакви външни лица, включително и близки роднини, съпруги и деца. Целта на Хубчев е целият тим да бъде изолиран по най-добрия начин от външни вълнения и да се концентрира върху двубоя с Беларус.

 

В миналото сме били свидетели на доста скандали и проблеми в лагерите на националите. Сред най-популярните е биреният скандал по времето на Лотар Матеус. Сега Хубчев иска първо да изкорени всички подобни изпълнения и да подобри атмосферата, за да се вдигне и качеството на играта.

 

"Меридиан мач": Локо (Пд) гръмва два трансфера за дербито

 

От Локо (Пд) ще изненадат с един или два трансфера преди дербито с Ботев, научи „Меридиан Мач". Футболистите вече са договорени, като се очаква в близките дни контрактите да бъдат подписани официално. Играчите са свободни агенти,като са във форма и ще бъдат използвани от старши треньора Едуард Ераносян в двубоите до Нова година. Именно Едо е настоял за новите попълнения, като той лично е набелязал желаните от него футболисти.

 

В понеделник до късни доби президентът на „черно-белите" Христо Крушарски и треньорът Едуард Ераносян са обсъждали бъдещето на клуба от парк „Лаута". След близо 3-часова среща е била изяснена, както селекцията и лагерите, така и евентуалните играчи, от които наставникът на „смърфовете" няма да има нужда занапред. Босът и специалистът са си стиснали ръцете, като занапред Едо ще бъде главна фигура в Локо (Пд) без намеса от горните етажи.

 

"Тема спорт": И Евертън с оферта към Джонатан Кафу

 

Английският Евертън е поредният клуб, който официално е пожелал да придобие правата на нападателя на Лудогорец Джонатан Кафу, пише "Тема Спорт". До момента оферти за бразилеца имаше от италианския Лацио и френския Лион, като те бяха потвърдени от агента на играча. Сега към тях се е присъединил и клубът от Висшата лига. 

 

Цената на Кафу, поставена му от собственика на разградчани Кирил Домусчиев е минимум 10 милиона евро. В момента обаче в Лудогорец не бързат с отговор на предложенията. Офертите ще бъдат обмислени след края на участието на тима в Шампионската лига - в момента всички са съсредоточени върху това да бъде спечелено третото място в групата и тимът да продължи напролет в Лига Европа.

 

"24 часа": ЦСКА наблюдава четирима българи за селекцията

 

Четирима играчи от Първа и Втора лига са в списъка за селекция на ЦСКА. Той обаче се пази в пълна тайна, защото се очаква клубовете да направят всичко възможно да ги задържат. Разчита се на клаузи в договорите за откупуване на правата.

 

Отделно има и имена от чужбина, като Едуард Йорданеску иска да се наблегне на румънци или англоговорещи. В момента той имал леки проблеми с комуникацията с португалците.

 

"7 дни спорт": Лудогорец следи Неделев

 

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е попаднал в полезрението на Лудогорец, твърди "7 дни спорт". Последните няколко мача на пловдивчани са изгледани от хора на шампионите, които са били в Коматево именно заради футболиста с №8.

 

Малко вероятно е Лудогорец да търси нови футболисти през зимната пауза, след като в момента Георги Дерменджиев разполага с много дълга резервна скамейка и има два равностойни състава. Очаква се обаче през зимата да има оферти за някои от звездите - Джонатан Кафу, Вандерсон или Вирджил Мисиджан. Точно поради тази причина в Разград гледат към Неделев, който е с достатъчно опит и все още в отлична възраст. Тошко е само на 23 години, но има близо 100 мача за родния си тим Ботев. Националът е считан за отлична опция за дългогодишен наследник на Марселиньо, който е вече на 33 години и от клуба се оглеждат кой да го смени в бъдеще.

 

Иначе Неделев е собственост на германския клуб Майнц 05, където обаче не разчитат на него. Офанзивният халф е преотстъпен на Ботев до лятото, като евентуално след това ще се мисли за бъдещето му. Той има договор с германците до 2018 година. Точно това е надеждата на Лудогорец, който може да го уреди за доста добра сума само година преди изтичането на контракта му.

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки