Сензациите в пресата: Седем от Първа лига в списъка на Левски

Тонев привикан на разговор от Хубчев

Сензациите в пресата: Седем от Първа лига в списъка на Левски

Сензациите в родната спортна преса на 12 ноември, събота, 2016 година:

"Тема Спорт": Седем от Първа лига в списъка на Левски

Спортно-техническият щаб на Левски вече усилено работи по зимната селекция. Въпреки първоначалните анонси от 'Герена", че тимът ще бъде подсилен предимно от чужденци от чужди първенства, доста играчи от Първа лига също са попаднали в разширения списък на сините. Сред тях българите са трима. Двама от тях играят в приятната изненада от първия полусезон Дунав Русе. Това са вратарят Мартин Луков, както и централният нападател Мирослав Будинов.

Двамата вече на няколко пъти са наблюдавани от главния скаут на Левски Георги Чиликов. Другият българин, който е следен от бившия таран, е халфът на Локомотив Пловдив Мартин Райнов. С добрите си изяви през сезона той дори стигна до националния отбор.
От 'Герена" правят анализи и на четирима легионери, които са част от Първа лига. Първият е левият бек на Славия Омар Абуд. Останалите са офанзивни играчи. В полезрението на сините е и съотборникът на Омар на "Овча купел" - Сердер Сердеров - руснакът може да играе на целия фронт на атаката. Португалското крило на Черно море Уго Секо също е успял да хване окото на столичани. Както и бразилският нападател на Ботев Пловдив Жоао Паоло. Последният има 9 гола в първенството и дели първата позиция при голмайсторите с Кешерю от Лудогорец. Левски обаче трудно ще го привлече, въпреки че Паоло има договор с Ботев само до края на първенството. Причината е, че към него има интерес и от руски първодивизионен клуб.

Следеният от Левски нападател на португалския Маритимо Диего Соуса обаче ще отпадне от плановете на клуба. Бразилецът бе наказан от местната португалска федерация за 9 месеца, защото в контрола през лятото е ударил шамар на един от реферите, след което го е замерил с бутилка с вода. Соса обжалва санкцията, но ако тя не бъде намалена, няма как да бъде осъществен трансфер.

"Меридиан Мач": Хубчев привика Тонев на разговор


Дълъг разговор на четири очи са имали селекционерът на националния ни тим Петър Хубчев и крилото на италианския Кротоне Александър Тонев, научи „Меридиан Мач". Бившият треньор на Берое е привикал юношата на ЦСКА в стаята си в базата в Бояна, където в момента нашите са на лагер. Той му е обявил, че иска повече раздаване от талантливия футболист. Все пак Тонев и Чочев са единствените ни представители в някое от Топ 5 на първенствата и от тях се изисква повече. Самият играч е поискал по-голямо доверие, тъй като при Ивайло Петев по-често започваше на резервната скамейка. Хубчев му е обещал титулярно място още в срещата с Беларус, като Тонев ще е един от тримата в атака.
 
До момента бившият футболист на Лех Познан, Астън Вила, Селтик и Фрозиноне има 24 мача и 5 гола за България, което не е никак лош показател за играч, който много рядко играе по 90 минути. От началото на сезона Александър Тонев е резерва в състава на новака в Серия А - Кротоне. Той има 5 мача като титуляр от общо 12, а в един влиза от пейката. През миналата кампания той рита за друг италиански отбор - Фрозиноне, като записа 22 мача без гол.

 

 

ЦСКА показа новите екипи (ВИДЕО)

Вижте какво съобщиха „армейците“

Платек: Продажбата на Уме е перфектното решение

Спортният директор на Ботев (Пд) коментира трансфера

Ботев Пд със силен изходящ трансфер

Уме Емануел пое към Швейцария

Все още има билети за Лудогорец-Динамо (Батуми)

"Орлите" излизат за първи мач в Европа в четвъртък

ЦСКА: С теб сме, Илиане!

Той ще премине през тази трудност като истински шампион, пишат "червените"

Талант на ЦСКА се бори с коварна болест

Започва второто полувреме на най-важния ми мач, призна Антонов

Кобрата подписа с Хебър

Тунизийски национал е поредният нов в Пазарджик

Футболистите на Левски подновяват тренировки след ден почивка

Вижте подробности

Германски клубове с интерес към играч на Лудогорец

Според медиите в Норвегия душат около десния бек на Лудогорец Аслак фон Витри

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки