Сензациите в пресата: ЦСКА-София взима чудо от националния

И още: "Баровец дава 50 000 лв. за бой по Левски", "Вдигнаха два пъти и половина парите на Топчо", "Ботев търси нов Неделев в Бразилия"

Сензациите в пресата: ЦСКА-София взима чудо от националния

Сензациите в пресата от днес, сряда, 16 ноември 2016 година:

 

"Меридиан мач": ЦСКА-София взима чудо от националния

 

Новата звезда на Берое Радослав Кирилов е попаднал в трансферния списък на ЦСКА-София, пише "Меридиан Мач". Крилото се представя чудесно, като дори дебютира силно за националния отбор при победата с 1:0 над Беларус. Бившият играч на Киево е впечатлил Стойчо Стоилов и Велизар Димитров. Те бързо са установили, че договорът му изтича през лятото и от "Армията" могат да започнат преговори с него още през януари. Това означава, че той може да бъде купен за минимална сума, тъй като Берое ще го изпусне без пари след 30 юни 2017 година.

 

Желанието на шефовете на "червените" е да привлекат колкото се може повече българи. Те взеха много чужденци перз лятото, като повечето от тях разочароват тотално до този момент от сезона и някои ще бъдат разкарани през зимата.

 

Кирилов се завърна в българския футбол след цели 13 години в Италия. Той е юноша на Септември (Симитли), но от 2003 година е част от школата на Ричоне. След това минава през Римини и Киево. За мъжкия тим на "летящите магаренца" има 4 двубоя за Купата на Италия. Бе отдаван под наем на Лумедзане, Карпи, Венеция, Кремонезе и Зюдтирол.

 

"Меридиан мач": Вдигнаха два пъти и половина парите на Топчо

 

С огромно уважение към Елин Топу-заков се е отнесъл собственикът на Левски Спас Русев. „Меридиан Мач" научи, че той е вдигнал заплатата на новия си треньор около два пъти и половина. Докато беше в ролята на помощник на „Герена" той прибираше 5000 лева, а сега възнаграждението му надхвърля 11 бона.

 

Това със сигурност го поставя сред челниците във футболния елит у нас, напук на някои бутафорни информации по отношение на заплатите на родните треньори. Така е и редно, тъй като институцията „треньор на Левски" трябва да се уважава и по отношение на заплатата.

 

Както е известно, Топузаков бе анонсиран като временен наставник на Левски само до зимата. Впоследствие обаче стартираха спекулации за негова смяна и босът Спас Русев побърза да му гласува доверие и да го утвърди като постоянен треньор с договор на този етап до лятото. Едва тогава ще се преценява дали да се търси алтернатива на Топузаков, като единственият със сигурност желан от боса вариант си остава Станимир Стоилов.

 

"Меридиан мач": Ботев търси нов Неделев в Бразилия

 

Ботев (Пд) ще продължи да търси нови попълнения на пазара в Латинска Америка, научи „Меридиан Мач". След попаденията с Жоао Пауло и Фелипе Бри-зола „канарчетата" отново ще преровят за евентуални нови в необятния пазар на Бразилия. Трансферна цел №1 пред старши треньора на „жълто-черните" Николай Киров е плеймейкър. Футболистът със сигурност ще е бразилец, като вече са направени сондажи и се преговаря с няколко имена. Юж-ноамериканецът ще бъде заместник на Тодор Неделев. Националът на Ботев е преотстъпен от Майнц 05 до лятото на 2017 г, като година по-късно му изтича договорът с немците. Голяма е вероятността Неделев да доиграе сезона с „канарчетата", но след това да бъде продаден в друг клуб, за да може германците да избият някой цент от покупката му от пловдивчани. Припомняме, че Ботев продаде Тошко на Майнц в началото на 2014 година за впечатляващите около 2 300 000 евро.

 

"7 дни спорт": Баровец дава 50 000 лв. за бой по Левски

 

Коледа дойде по-рано за Монтана тази година. Преди 5 дни тимът получи нов автобус, а сега футболистите могат да заработят достатъчно пари, за да си решат въпроса с подаръците за роднините. Неизвестен благодетел е обещал на отбора 50 000 лева премия, ако играчите вземат точка от Левски, научи "7 дни спорт". Срещата между двата тима е в неделя от 17,30 часа и ще се играе в Ловеч. При провал "сините" ще останат на сериозна дистанция от Лудогорец, който още днес може да оглави еднолично класирането. Шампионите гостуват на Берое в отложен мач от първенството. 

 

Новият автобус на Монтана пък е подарък от 89-годишния емигрант Кирил Маринов. Преди време той даде и 800 000 лв. за изкуствен терен на "Огоста". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки