Новият президент на УЕФА: Боби беше фантастичен вратар, а сега е смел лидер (ВИДЕО+СНИМКИ)

Хората се страхуват от промените, но той ги прави за доброто на българския футбол, каза Александър Чеферин

Новият президент на УЕФА: Боби беше фантастичен вратар, а сега е смел лидер (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Новият президент на УЕФА Александър Чеферин, който специално уважи откриването на новата база на националния отбор в „Бояна”, пренебрегвайки покана от Холандия, похвали главата на българския футбол Борислав Михайлов. 

 
„Бих искал сърдечно да поздравя на първо място президента Борислав Михайлов, че реализира този наистина амбициозен проект. Това не е лесна задача в никакъв случай. Той вложи максимални усилия, за да осъществи този проект. Хората бяха скептични, че той може да го постигне. Боби беше фантастичен вратар, а сега е и смел лидер - взема тежки решения в много трудни условия. Хората се страхуват от промените, но той ги прави за доброто на българския футбол. Аз лично съм впечатлен от работата, която е свършена. Това определено ще подобри нивото на българския футбол, представлява една инвестиция за бъдещето. Дори най-малките ще получат най-добрите възможни условия, за да тренират. По програмата „Хеттрик” на УЕФА са инвестирани 11 милиона евро. УЕФА се стреми да помага в развитието на футбола в цяла Европа”, заяви словенецът. 



"Без Боби не мисля, че този красив футболен център щеше да се реализира. Единствената по-красива държава и по-красив футболен център е в Словения."



ФИФА се представя от бившия ас на Милан Звонимир Бобан. Славният хърватин днес е заместник генерален секретар на централата и съветник на Джани Инфантино.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки