Дунав и Нефтохимик мерят сили в Разград

По един наказан и в двата отбора

Дунав и Нефтохимик мерят сили в Разград

Треньорът на Дунав Веселин Великов ще може да използва почти оптимален състав за днешното домакинство на Нефтохимик.

Двубоят е от 15:15 часа на стадион "Лудогорец Арена" във Варна. След различни проблеми през последните седмици напълно възстановени и готови за игра са вече Диян Димов, Мирослав Будинов, Атанас Атанасов, Искандар Джалилов.

Единственият отсъстващ ще е бранителят Михаил Милчев, който изтърпява наказание от 1 мач заради червен картон срещу Верея (0:1). Така Джалилов ще застане на десния фланг на отбраната, а Атанас Атанасов на левия. На върха на атаката пък ще се завърне Мирослав Будинов.

"Надявам се, че ще успеем да надиграем Нефтохимик и да го победим. Трите точки са жизненоважни за нас", коментира треньорът Веселин Великов. При успех Дунав ще се утвърди в първата шестица.

Вчера феновете на Дунав имаха среща с една от легендите на клуба - Тодор Иванов. Той ще остане завинаги в историята на русенци - през 1975 година в турнира за Купата на УЕФА носи успеха с 1:0 над италианския гранд Рома в Русе.

Треньорът на Нефтохимик Христо Янев също ще трябва да прекроява отбраната - наказан е Марко Ранджелович. Очаква се вместо него на терена да е Костадин Велков.

Сред титулярите след контузия се завръща централният нападател Венцислав Христов. Станислав Маламов, който бе резерва в последния мач с Локомотив Горна Оряховица, също ще е сред 11-те.

Двубоят стартира в 15:15 часа и е пряко в ефира на Диема.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки