Владимир Иванов: Доволен от закономерното равенство

„От ръководството нямам поставена конкретна цел, но аз и всички в отбора искаме винаги да играем за победа”

Владимир Иванов: Доволен от закономерното равенство

„Предвид развоя на мача, съм доволен от спечелената точка и това, че след серия от три загуби си тръгваме от Стара Загора след равенство.”

Така Владимир Иванов коментира ремито 1:1 на Славия срещу Берое в мач от XV кръг на Първа лига. Наставникът на „белите” посочи, че клубното ръководство не му е поставил конкретна цел, но самият той иска Славия да излиза за победа във всеки един мач.

„С оглед на играта, мисля че резултатът е закономерен. И двата отбора имаха по 2-3 ситуации, затова ремито е наистина справедливо”, посочи Фугата, след което бе помолен да коментира и попадението на Иван Минчев, дошло след рикошет.

„Щом е влязла топката във вратата, няма значение по какъв начин. Радвам се за него, той е доста старателен и се труди много на тренировки.”

За Емил Мартинов, който игра на непривична позиция като краен бранител:

„Предвид това, че не играе на обичайното си място, аз съм доволен от него. В началото имаше проблеми, но после се справи и не позволи на добрия флангови футболист (Радослав) Киров да ни създаде неприятности.”

За ситуацията с контузените в лагера на Славия:

„Пашов може би ще е готов след десетина дни. Така е във футбола, затова има по 22-23 състезатели и като се наложи ще се даде шанс на всеки, дори и на непривична позиция, да помага на отбора. Предстои много работа, аз не обичам да гледам назад, а напред.”

Дали има истини в информациите, че ръководството на „белите” му е поставил за цел 9 точки до зимата?

„От ръководството нямам поставена конкретна цел, но аз и всички в отбора искаме винаги да играем за победа. Това съм си го поставил пред себе си, а и пред момчетата. Искам да го знаят това нещо и да демонстрират желанието, което днес показаха. Нека то да се пренесе и в следващия мач.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки