Феро: Тази голова суша за мен е непонятна

Изравниха ни с един случаен удар, казва треньорът на Берое

Феро: Тази голова суша за мен е непонятна

Треньорът на Берое Ферарио Спасов смята, че най-големият проблем на отбора е отбелязването на голове. След 1:1 със Славия днес старозагорци са с второто най-слабо нападение в Първа лига и само Монтана вкарва по-рядко.

„Отбелязахме един гол, който се оказа недостатъчен. Имахме чудесна възможност точно преди изравнителния гол на Славия да увеличим резултата, което може би щеше да донесе победата на нашия отбор. Като цяло съм доволен от поведението на момчетата. Желанието и агресивната игра беше видна. Продължава старата слабост да създаваме твърде малко положения, твърде малко отбелязваме. Трети мач наш нападател не е отбелязал гол. Независимо че днес не спяхме да победим, трябва да направим всичко възможно следващите кръгове да изгледаме по-стабилно и да трупаме точки”, каза Спасов след хикса пред Диема спорт 2.

Той иска Берое на свой терен да атакува, да създава положения и да бележи.

„Аз съм привърженик на това да атакува, да имаме удари, да отбелязваме, независимо че стана така, че с този случаен удар ни изравниха. Когато играем на собствен терен, намеренията са винаги да притесняваме противника, да го притискаме, да създаваме положения, да отбелязваме голове. Тази голова суша за мен е непонятна, защото използваме почти всичкия ресурс, който имаме в офанзивен план. С футболистите, с които разполагам, когато стане промяна в движение, както стана с мен и моя екип, това са неизвестните, за които не можем да намерим решение. Иво Иванов е капитан и лидер на нашия отбор. Момчетата се справиха с дефанзивен план, с изключение на този случаен удар и рикошет, който се получи, Има го във футбола”.

Сега Берое го очаква градско дерби с Верея на „Трейс Арена”.

„Като не можеш да победиш на собствен терен настроението няма да е отлично. Но ние нямаме алтернатива. Излизаме за победа и в този мач и всеки следващ. Трябва да правим така, че да сме отборът, който създава положения и вкарва голове. Без да вкараме голове, не можем да побеждаваме”.

Феро отрече да е имало скандал в отбора на тренировка.

„Това са пълни глупости. Такава информация не може да съществува. Настроението и атмосферата са добри, въпреки че бройката на футболистите е голяма и това наистина създава едно напрежение”.

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

Славия чака отговор от капитан и голмайстор

"Белите" могат сериозно да свалят възрастовата граница през лятото

Славия чака отговор от Тасев

Халфът все още не е решил за бъдещето си

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки