Спас Русев разкрил пред тръста, че козирката може да излезе по-скъпа от целия сектор "А"

По-добре било новата трибуна да се бутне и наново да се вдигне, проектът бил тотално сбъркан

Спас Русев разкрил пред тръста, че козирката може да излезе по-скъпа от целия сектор "А"
Козирката на сектор „А” на стадион „Георги Аспарухов” може да излезе по-скъпа от самата трибуна, разкри след срещата си със собственика на Левски Спас Русев председателят на тръст „Синя България” Илия Козарев в актуално студио „Дерби”. Сигурно е, че козирка до края на тази година няма да има. 
 
„Строителни фирми са му казали, че това нещо е по-добре да се бутне и да се почне отначало. Изключително сбъркан е проектът, строителството, идеята, въобще целият сектор А май е по-добре да се бутне наново наред с всички сектори и да се направи един чисто нов стадион. На този етап решение за козирката няма. Предстоят консултации какво да се прави с целия сектор А”, каза Козарев. 
 
Неговият заместник и доскорошен председател на тръста Васил Колев добави, че основният проблем на целия проект е, че не може да се започне нещо, без да е осигурено финансирането. 
 
От тръста посочиха още, че Спас Русев е уредил въпроса с разсроченото плащане на дълговете към строителните фирми в рамките на „десетина” години и няма опасност компаниите да решат да си поискат веднага сумите и по този начин да фалират Левски, по думите на Козарев. Успокоението идва от факта, че вече има подписано споразумение. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки