Вълев е предложен за почетен гражданин на Варна

Питбула стана световен шампион по кикбокс в Москва

Вълев е предложен за почетен гражданин на Варна

Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев – Питбула да бъде удостоен със званието “Почетен гражданин на Варна” ще предложи кметът на Варна Иван Портних през следващата година. Това каза самият градоначалник по време церемонията по връчване на нагръден почетен знак на шампиона, спечелил пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1. В Москва Питбула победи руснака Максим Колпак, който се отказа в четвъртия рунд.

 

“За мен е изключителна чест днес да връча този почетен знак на един от най-успелите спортисти от нашия град, донесли ни радост и поводи за гордост. След като покори всички върхове в аматьорския спорт, сега той е номер едно и при професионалистите. Едно изключително постижение. Сигурен съм обаче, че Владо ще даде още много на варненския и на българския спорт. Пожелавам му от сърце здраве и много успехи”, заяви градоначалникът.

 

Владимир Вълев благодари на всички, които са го подкрепили и продължават да го подкрепят по всякакъв начин през годините, на семейство си, че винаги е било до него, както и на хората, които бяха с него в Москва и са му давали сили да продължи напред във всеки един рунд.

 

Ето какво написа в личният си профил шампионът :

 

„Искам да благодаря на всички за подкрепата – на треньорите ми – Ablen Krass и Doba Ivanov ; на познатите и приятелите, които вярваха в успеха ми и тези, които дойдоха в Москва – Andrey Dayan Dimitrovi, Silvia Kyoseva-Cvetkova; на семейството, което ми дава опора в най-трудните битки; специални благодарности към Галин Димов и Petar Dobrev, които се погрижиха успехът ми да стане всеобщо достояние! “

 

Двамата треньори – Краси Димов и Добромир Иванов, също бяха отличени за шампионската подготовка на кикбоксьор №1 на планетата.

 

След тържествената церемония кметът Иван Портних покани в кабинета си Владимир Вълев заедно с човекът, който направи възможно неговото участие, и който му помагаше неизменно през всичките тези години Петър Добрев, човекът, човека, който уведоми всички медии и се погрижи  успеха на Влади да стане публично достояние Галин Димов и директора на дирекция спорт към Общината Кристиян Димитров, за да обсъдят важни теми във връзка с бъдещото развитие на бойните спортове в града и за предстоящите спортни събития.

Усик оваканти титлата на Международната боксова федерация

Това е моят подарък за вас на 21 септември, обяви украинецът

Фюри към Усик: Ще се видим през декември

„Ще трябва да го нокаутирам, защото не мога да спечеля със съдийско решение"

Пет медала за България от Европейското клубно по таекуондо

Вижте подробности

Завърши Европейското по джудо за полицаи, Румъния е на първо място

Вижте подробности

Фюри: Усик, идвам за теб!

Британецът е мотивиран да стане абсолютен световен шампион

150 джудисти участват на Европейско първенство за полицаи в София

Схватките са в зала "София"

Титла и четири бронзови медала за България на Европейското първенство по джудо за полицаи

Вижте подробности

Семен стана първи, Айк втори без борба в Будапеща

Нашите постигнаха целта си на турнира

Мнацаканян и Новиков излизат за злато в Будапеща

Финалите започват от 18 ч наше време

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки