Сензациите в пресата: Решено: Тоди или Бала поемат ЦСКА-София

И още: "Тийнейджър връща Гаджев в Левски", "Гонят каре от Локо (Пд) след мача със Славия"

Сензациите в пресата: Решено: Тоди или Бала поемат ЦСКА-София

Сензациите в пресата от днес, сряда, 14 декември 2016 година:

 

"Меридиан мач": Решено: Тоди или Бала поемат ЦСКА-София

 

Ръководството на ЦСКА-София ще избира измежду две имена за нов треньор. Категорично отпадна възможността "червените" да бъдат поети от чужденец. Сигурно е едно, на 100 процента - начело на ЦСКА-София ще застане или Светослав Тодоров, или Красимир Балъков. Очаква се най-късно до началото на коледните празници един от тях да седне на масата за преговори с босовете, след което да подпише договор с клуба. 

 

В момента начело на отбора е Стамен Белчев, който води временно тима. Последното му изпитание е в петък от 14,30 часа, когато „армейците" приемат Дунав.

 

От началото на сезона двама наставници бяха начело на тима преди Белчев -Христо^Янев и Едуард Йорданеску. Иначе наскоро Гри-ша Ганчев заяви, че Тоди е още млад за отбор с амбициите на ЦСКА-София, което накланя везните в полза на Красимир Балъков. Той е бивш треньор на Литекс.

 

"Меридиан мач": Гонят каре от Локо (Пд) след мача със Славия

 

Старши треньорът на Локо (Пд) Едуард Ераносян ще покаже черния списък с ненужните футболисти още след мача със Славия днес, научи „Меридиан Мач". Специалистът ще обяви на четири очи имената на играчите, с които не иска да продължи да работи. Със сигурност напуска Георги Вълчев, а други набелязани са Ивайло Марков, Димитър Везалов и Бирсент Карагарен. 

 

Меридиан мач": Хичо с последен мач за "белите"

 

Асът на Славия Николай Димитров - Хичо, навярно ще изиграе днес последния си мач за „белите". Както е известно, крилото се завърна в Първа лига през септември и се представи много добре с екипа на най-стария столичен клуо. Уговорката на Хичо с шефовете на Славия е той да пробва късмета си в чужбина през януари. Ако си уреди трансфер, „белите" ще приберат някаква компенсация Ако пък обаче до сделка не се стигне, Хичо ще се завърне в „Овча купел".

 

В същото време „Меридиан Мач" научи, че близнаците Петко и Андреа Христови може да заминат на проби в чужд клуб до края на годината. В момента нещата са на ниво преговори и не е изключено талантливите футболисти да последват примера на Стефан Велков и Марио Кирев, които минаха тестове съответно в Манчестър Юнайтед и  Ювентус, като вратарят дори подписа и  договор. 

 

"Меридиан мач": Тийнейджър връща Гаджев в Левски

 

Влади Гаджев явно пак ще пристане на Левски, след като се оказва, че тийнейджърът Калъм Мейкок може да го измести от титулярното място в Ковънтри. Според „Ковънтри телеграф" треньорът Марк Винъс все повече ще залага на 18-го-дишния продукт на школата на клуба. Според изданието Гаджев трябва да се бори с всички сили, за да докаже, че заслужава нов договор с „небесносините". В момента Ковънтри е на 21-а позиция в Първа лига, което му отрежда мястото на изпадащ в четвъртото ниво на английския футбол. Гаджев е играл в едва 10 от 21 мача на Ковънтри в шампионата, а 19-го-дишният Бен Стивън-сън също е бил предпочитан на моменти пред българския национал от треньора Винъс. Отбелязва се, че Гаджев е срещнал големи трудности с адаптацията към британския футбол. Той премина в Ковънтри със свободен трансфер през март.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки