Двама фенове на Левски искат клубът да се управлява като Реал и Барса

Мартин Дечев и Владими Стоев ще създадат нова фенска организация, не са доволни от "Тръст "Синя България"

Двама фенове на Левски искат клубът да се управлява като Реал и Барса

Двама от феновете на Левски - Мартин Дечев и Владими Стоев - са си поставали ли за цел да създадат нова организация от привърженици на "сините".

 

Тяхнат идея е организацията да стартира с помощта на събраните средства от роман, чийто автор е Дечев. Главен герой е привърженик на Левски, а книгата ще бъде пусната в продажба на 24 май догодина, когато е рождения на отбора.  

 

Събитието ще е на стадион "Георги Аспарухов" и всеки, който си е купил билет, ще получи художественото произведение. Това обяви днес в Пресклуб "България" Дечев и Стоев.  

 

Трябва да се скъса с модела на бащицата, както казват от тръст "Синя България", само че тръстът е формация на много бащици, поясниха още двамата ентусиасти. 

 

Те са убедени, че правилният път е един: да има множество малки съсобственици на Левски, притежатели на акции, които да избират президента на своя любим клуб веднъж на 4-5 години, така както е в Реал Мадрид и Барселона. След това мениджърът да бъде с развързани ръце при вземането на решения по време на мандата и никой да не му диктува какво да прави, стана ясно още на пресконференцията. 

 

Мартин Дечев и Владимир Стоев ще вложат всичките си усилия новата организация да има за опора добри икономисти, доказали се професионално.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки