Любомир Гуцев напуска Царско село без лоши чувства

Там има прекрасни възможности да се развива футболът, отбеляза защитникът

Любомир Гуцев напуска Царско село без лоши чувства

Защитникът Любомир Гуцев заяви, че не вижда никаква драма в раздялата си с втородивизионния Царско село. Роденият в Гоце Делчев бранител вчера прекрати договора си с новаците във Втора лига, както сториха и още пет души.

"Бях поканен от Тодор Янчев, който беше треньор на отбора при започването на сезона. След неговата смяна нещата за мене се промениха и затова се стигна до напускането ми. Искам да кажа, че съм щастлив, че работих с треньора и с човека Тодор Янчев, обясни Гуцев пред БТА на въпрос защо се е стигнало до напускането му.

"Тръгвам си без лоши чувства. Напротив, условията в Царско село са прекрасни благодарение на собственика на клуба и на хотелския комплекс Стойне Манолов. Така че там има прекрасни възможности да се развива футболът, заяви още футболистът.

Гуцев беше част от онзи отбор на Пирин (ГД), който влезе в А група за първи път в историята на футбола на малкия южен град, а след това игра за Черноморец (Бургас), Септември (Симитли) и сега Царско село. 25-годишният играч има няколко възможности пред себе си за втория дял на сезона, включващи отбори от Първа и Втора лига, както и от Македония и Гърция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки