Топузаков: Ако искаме да побеждаваме, трябва да гледаме себе си (+ВИДЕО)

Старши-треньорът на "сините" не пожела да коментира нищо около Амаду Сукуна

Топузаков: Ако искаме да побеждаваме, трябва да гледаме себе си (+ВИДЕО)

Наставникът на Левски Елин Топузаков остана доволен от резултата при победата с 1:0 над Нефтохимик, с което "сините" се доближиха на четири точки от лидера Лудогорец, но заяви, че е искал по-убедителен успех.

"Най-важното беше да победим. Всеки ще губи точки, има много кръгове. Ако можем да се възползваме от това – добре за нас. Футболистите се раздадоха, спазиха тактическата дисциплина. Беше труден мач с доста пропуснати положения от наша страна. Много по-рано можеше да решим развръзката и това ни се отразяваше на емоциите и увереността. Може би пред гола нещо ни липсваше, но играхме така както приляга на Левски."

"Важното е, че търсихме втория гол до последно. Не се сърдя за 1:0, но ни прилягаше по-убедителен резултат. Не мисля, че резултатът в Разград ни се е отразил по някакъв начин. Ако искаме да побеждаваме, трябва да гледаме себе си."

"Когато има нещо конкретно около Сукуна, ще бъде обявено официално. Не искам да коментирам футболисти, които нямат договор с клуба. Ние имаме концепция за селекция и това какво ще бъде полезно за отбора. Не смятам, че има футболисти, които са изиграли последния си мач днес. Договорът на Галин Иванов е до края на месеца и беше нормално да притеглим плюсовете и минусите. Участваше много активно в тренировъчния процес, но за жалост бе изгубил много преди това около контузиите. Това е естественият подбор.", завърши треньорът на Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки