Стеф Къри продаде свои кецове на търг и дари парите за пострадалите в Оукланд

Звездата на баскетболния "Голдън Стейт Уориърс" - Стеф Къри, увеличи дарението си за жертвите, пострадали при пожара в склад в Оукланд с още 45 201 долара, след като продаде на благотворителен търг два чифта свои кецове

Стеф Къри продаде свои кецове на търг и дари парите за пострадалите в Оукланд
Звездата на баскетболния "Голдън Стейт Уориърс" - Стеф Къри, увеличи дарението си за жертвите, пострадали при пожара в склад в Оукланд с още 45 201 долара, след като продаде на благотворителен търг два чифта свои кецове.
 
От клуба му Уориърс обявиха, че кецовете, с които е играл на 15-и декември срещу "Ню Йорк Никс", са били продадени на анонимен купувач за сумата от 30 101 долара чрез онлайн наддаване.
 

Обувките са марка "Оуклънд Стронг", като думата ОУКЛАНД е в долната част на лявата обувка, а СТРОНГ в долната външна част на дясната и са в цветовете на екипа на "Голдън Стейт" - "жълто и синьо". 

Пергаментените като цвят обувки "Гоуст Шип" са изписани в стил графити от долната страна на всяка обувка, а също анонимен купувач е платил 15 100 долара.
 
И двата чифта са надписани с инициалите на всичките 36 жертви от пожара, който се разрази на 2-и декември по време на парти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки