Беласица започна с юноша на ЦСКА на снега в Кърналово

Двама напуснаха Бела, трима от юношите са качени в първия отбор

Беласица започна с юноша на ЦСКА на снега в Кърналово

ОФК Беласица стартира зимната си подготовка. В понеделник следобяд старши треньорът на мъжкия отбор Николай Димитров изведе 18 футболисти на заснежения терен в село Кърналово. 

В тима вече не са Симеон Бояджиев и Боби Яков. Новите имена в отбора са Велик Чаров, Фейзи Бекташев и Стефан Назъров от ДЮШ на клуба и 20-годишният Кристиян Стоилов /на снимката/, играл за последно в отбора на Огражден 1955 от село Първомай. Последният е рожба на ДЮШ на ЦСКА. По здравословни причини на първата тренировка не се появиха младите таланти Георги Спасов и Тодор Кръстев.

В съблекалнята присъстващите футболисти бяха посетени от управител на ОФК Беласица Георги Петров и изпълнителния директор Георги Георгиев. И двамата поздравиха момчетата за Новата година, като им пожелаха да е успешна и без контузии. 

"Продължете изграденото през есенния дял от първенството. Вие разбрахте, че е чест да се носи фланелката на Беласица и ако не бяха малките и неочаквани грешки в отделни срещи в началото и в края на настоящото първенство, щяхте да бъдете първи, а не трети. Нищо не е свършило. Доброто предстои. Направете го напролет и стъпете на пътя, водещ към професионалната втора лига", им пожелаха шефовете.

Преди да излязат за първа тренировка, отец Живко Димитров хвърли менче с вода с пожелания за здраве и пълен успех през 2017 година на треньори, ръководители и футболисти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки